travel, food and lifestyle blog

Sunday, February 16, 2014

Senarai Pemenang Kontes U-Blogger




Senarai  Pemenang Kontes U-Blogger | Alhamdulillah akhirnya sampai jugak masa untuk MY umumkan pemenang Kontes U-Blogger yang telah berlansung sepanjang bulan Disember 2013 lepas. Fuh berpeluh MY pilih pemenang. Memandangkan  pemenang ramai peserta Kontes U-Blogger telah memberikan jawapan yang betul. MY terpaksa menggunakan kiraan random menggunakan random.org dan pilihan bertuah dari MY.

 Jadi kat bawah ni adalah nama mereka yang bertuah, bersama hadiah yang mereka menang.








*Kepada semua pemenang Kontes U-Blogger ni sila tuntut hadiah anda dengan penaja dalam masa 2 minggu dari sekarang. Selepas tempoh 2 minggu, hadiah anda akan dikira tidak valid. 

*Keputusan pengadil adalah muktamad, sebarang aduan bantahan tidak akan dilayan.

Pada yang tak bertuah tu jangan sedih, nanti kalau ada masa MY  akan buat kontes lagi ya. :) Apapon MY nak mohon maaf banyak-banyak sebab buat korang menunggu lama.



.



Share:

20 comments:

  1. alhamdulillah, rezeki baby menang kali ni, hehehheheh. neway, tq MY :)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah, rezeki baby CikMa terpilih utk menang. Tq MY.Com

    ReplyDelete
  3. yeayyy! thanks Adi... thanks mizza.., huhuhu!

    ReplyDelete
  4. takdak rezeki.. :) tahniah semua..

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah..terima kasih penganjur dan sponsors :)

    ReplyDelete
  6. Apsal aku tak menang??? Hehehehe.. sbb aku tak join .. lalalaallala ...

    Tgh dan sedang lehit mencari pemenang contest Ilmu Blogspot ....

    ReplyDelete
  7. tahniah pada yang terpilih hehe :)

    ReplyDelete
  8. Bertuah nya mereka yang menang..tahniah semua.

    Saya tak bertuah kali ni..tak pe next time cuba lagi..huhu

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah, menang..nasib baik kak shida bgtau..xperasan plak..

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah..makasih bebyk
    excited dpt 1000 like ni

    ReplyDelete
  11. Tahniah semua.. :) Tak de rezeki..

    ReplyDelete
  12. wah..tahniah kepada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  13. Alaaa.. Dah terlepas contest.. Harap2 ada lagi contest akan datang..

    www.momsavenues.com

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah...terima kasih MY dan penaja! terima kasih juga MY inform nana..huuu...tak perasan langsung...maaf ye.

    ReplyDelete
  15. hadiah telah di redeem..terima kasih :)

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah dan terima kasih kepada penganjur dan juga kepada penaja. Juga ucapan tahniah kepada pemenang yang lain.

    ReplyDelete
  17. sy dah bg details kat sponsor..tp xde reply..jd mcm mne ye?

    ReplyDelete
  18. Alhamdulillah menang. Wawa dah contact penaja tower bridge minggu lepas :)
    terimakasih sebab inform ye mawardiyunus :)

    ReplyDelete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive