travel, food and lifestyle blog

Friday, December 27, 2013

Santai Blogger Di Cyberjaya | Dapur Penyet Cyberjaya

Santai Blogger Di Cyberjaya  | Dapur Penyet Cyberjaya

Santai Blogger Di Cyberjaya | Dapur Penyet Cyberjaya | Penat beraktiviti lasak bermain paintball di Cyberjaya membawa kami untuk makan malam di Dapur Penyet Cyberjaya. Sebuah restoran yang membawa taqline " The Real penyet Cuisine" .

Santai Blogger Di Cyberjaya  | Dapur Penyet Cyberjaya

Antara sahabat blogger yang join makan malam di Dapur Penyet Cyberjaya

menu Dapur Penyet Cyberjaya

Berbagai jenis hidangan menu dengan citarasa yang berbeza ada di Dapur Penyet Cyberjaya.

Santai Blogger Di Cyberjaya  | menu Dapur Penyet Cyberjaya

Semuanya memang menyelerakan. *huh tak tau nak pilih yang mana satu.

Santai Blogger Di Cyberjaya  | menu Dapur Penyet Cyberjaya

Ni adalah pilihan menu wa untuk dinner di Dapur Penyet Cyberjaya hari tu. *BBQ style habaq hang

Santai Blogger Di Cyberjaya  | Dapur Penyet Cyberjaya

Hidangan di Dapur Penyet Cyberjaya bukan hanya tertumpu pada hidangan berasaskan ayam sahaja. Banyak pilihan menu selain ayam .

Santai Blogger Di Cyberjaya  | Dapur Penyet Cyberjaya

Masa untuk lupakan kesibukan bekerja untuk seketika bersama diorang yang betol-betol sporting dan menghiburkan. *terima kasih kepada yang belanja huhu

Santai Blogger Di Cyberjaya  | Dapur Penyet Cyberjaya

Blogger +Mk Syahir  dan +Bro Framestone  pun ada.

Santai Blogger Di Cyberjaya  | Dapur Penyet Cyberjaya

So kalau belum pernah rasa, bolehlah free kan masa anda untuk ke Dapur Penyet Cyberjaya ni.

.

Share:

13 comments:

  1. Mcm nak g try jer ini malam... huhuu...

    ReplyDelete
  2. Dah kenapa dengan gambar mata Caer?

    ReplyDelete
  3. fuhh...tengok gambarnya memang tempting..hehehe..kalau pergi cyber bleh try singgah sini nih..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  4. mesti sedap..kalau dah nama "penyet" mmg lazat... kena pulak pacalele perhh menitik dah air liur ni...

    ReplyDelete
  5. singgah sini...
    jemput join segmen dari saya
    http://pening-pala.blogspot.com/2013/12/segmen-azam-blog-2014.html

    ReplyDelete
  6. Terima kasih krn sudi datang ke Dapur penyet.. Follow us On Instagram @Dapurpenyet

    ReplyDelete

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive