Friday, December 27, 2013

Santai Blogger Di Cyberjaya | Dapur Penyet Cyberjaya



Santai Blogger Di Cyberjaya | Dapur Penyet Cyberjaya | Penat beraktiviti lasak bermain paintball di Cyberjaya membawa kami untuk makan malam di Dapur Penyet Cyberjaya. Sebuah restoran yang membawa taqline " The Real penyet Cuisine" .

Antara sahabat blogger yang join makan malam di Dapur Penyet Cyberjaya

Berbagai jenis hidangan menu dengan citarasa yang berbeza ada di Dapur Penyet Cyberjaya.

Semuanya memang menyelerakan. *huh tak tau nak pilih yang mana satu.

Ni adalah pilihan menu wa untuk dinner di Dapur Penyet Cyberjaya hari tu. *BBQ style habaq hang

Hidangan di Dapur Penyet Cyberjaya bukan hanya tertumpu pada hidangan berasaskan ayam sahaja. Banyak pilihan menu selain ayam .

Masa untuk lupakan kesibukan bekerja untuk seketika bersama diorang yang betol-betol sporting dan menghiburkan. *terima kasih kepada yang belanja huhu

Blogger +Mk Syahir  dan +Bro Framestone  pun ada.

So kalau belum pernah rasa, bolehlah free kan masa anda untuk ke Dapur Penyet Cyberjaya ni.

13 comments:

  1. Mcm nak g try jer ini malam... huhuu...

    ReplyDelete
  2. Dah kenapa dengan gambar mata Caer?

    ReplyDelete
  3. fuhh...tengok gambarnya memang tempting..hehehe..kalau pergi cyber bleh try singgah sini nih..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  4. mesti sedap..kalau dah nama "penyet" mmg lazat... kena pulak pacalele perhh menitik dah air liur ni...

    ReplyDelete
  5. singgah sini...
    jemput join segmen dari saya
    http://pening-pala.blogspot.com/2013/12/segmen-azam-blog-2014.html

    ReplyDelete
  6. Terima kasih krn sudi datang ke Dapur penyet.. Follow us On Instagram @Dapurpenyet

    ReplyDelete