travel, food and lifestyle blog

Monday, December 30, 2013

Golden Palm Tree Iconic Resort & Spa | Your Complete Tropical Holiday Destination

The Golden Palm Tree Iconic Resort & Spa | Your Complete Tropical Holiday Destination | Ha mana destinasi wa seterusnya untuk penhujung tahun 2013 ni ? Tempat nya memang grand habis habaq hang! Memang tak pernah bermimpi pun nak jejak kaki ke sini. *Kat mana tu? Jom folow wa ke Bagan Lalang,  Sepang.

Golden Palm Tree Iconic Resort & Spa terbentang dari Pantai Sepang, hampir satu kilometer ke dalam perairan terlindung di Selat Melaka dengan 392 villa laut yang mewah yang membentuk pokok sawit. Dengan kesan minimum kepada alam sekitar dan disebut-sebut untuk menjadi hotel "eco-friendly sea-hotel" yang pertama di dunia. Golden Palm Tree Iconic Resort & Spa adalah "5 star haven of peace", sesuai untuk eco-advanture, sukan air tidak bermotor, family-friendly fun atau untuk hanya berehat dan menenangkan fikiran. 


Tidak mengabaikan kualiti, pernah memenangi anugerah "sea villas", mereka menawarkan penginapan mewah, luas yang mempunyai gabungan tradisi dan moden dalam reka bentuk bahagian dalamnya. Mudah dikunjungi pelancong kerana The Golden Palm Tree Iconic Resort & Spa berdekatan Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA),


"Golden Palm Tree Iconic Resort & Spa reveals the soul of its destination with the warmth of Malaysian welcome and the sophistication of service showcasing culinary arts in authentic local delicacies"
Villas
"A leader in providing luxurious comfort, the Golden Palm Tree Iconic Resort & Spa is a recipient of the CNBC Best Property Award and Best Interior Award 2008. Perfect bedding, featuring downy pillows, rich sheets and soft comforters, each sea villa is equipped with a flat screen TV with multiple satellite channels, IDD telephone and voice messaging, video-on-demand library, wired high-speed broadband internet service, safe deposit box, hair dryer, coffee & tea making facilities, fully stocked mini bar, 24-hour in-room dining, iron and ironing board."_ www.goldenpalmtree.com/villas [klik]

Culinary
"Golden Palm Tree Iconic Resort & Spa boasts of the same array of local delicacies and international favourites. Dining in wonderful settings, whether in-room, Stimbot, Perahu, Sepoi-Sepoi, Bila-Bila, Hang Sang Lou or snacks at either one of our bars - Buloh Bar, & Selat Bar, we offer the very best in Asian and Continental cuisine. Explore a whole new world of tantalizing flavours which will swirl and linger in your mind as an attraction worth returning to. Enjoy a variety of authentic Malay-style barbequed-fish, old-fashioned dining, Chinese-style seafood fondue, authentic Sichuan cuisine and western style cuisines developed since the colonial days."www.goldenpalmtree.com/culinary [klik]

Escapade Adventure
"Spend your days enjoying exciting non-motorised water sports, test your skills in a variety of exhilarating beach sports, explore Malaysia’s eco adventure by canoe, along an extensive stretch of mangrove forest or trek the hinterlands and take a canopy walk. Alternatively, just relax under an umbrella and allow the sea breeze to caress your sun kissed skin."_ www.goldenpalmtree.com/escapadeadventure [klik]

Golden Palm Tree Iconic Resort & Spa is undergoing a rebranding exercise that will result in facilities upgrades and name change to AVANI Sepang 
GoldCoast Resort.

From 15th October 2013 - 15th January 2014, we will be uplifting our facilities including Lobby Area & Main Club House, thereby within this timeframe
these areas may be out of service. However, alternative check-in & dining venues will be provided for our guests. Since we are not conducting any structural
changes, it will have minor noise implication to our in house guests.

Please contact us at info@goldenpalmtree.com or call +603 3182 3600 for further information.
Share:

6 comments:

  1. Pernah pergi dah. Hihihi. 1 malam paling murah pun 400++. Y____Y

    ReplyDelete
  2. aku nak buat rujukkan dgn entry ni.. tak tau nak cedok yg mana..

    ReplyDelete
  3. Pernah 2 kali menginap di sini. Bilik ok tapi servis ketika itu amat tidak memuaskan. Diharap pihak pengurusan baru lebih proaktif dan menjaga mutu sercis kepada pelanggan. Tempat yang cantik ditambah servis yang tip top...memang akan menggamit pelanggan untuk kembali :)

    ReplyDelete
  4. jom kita lepak kat sana pada 15 January 2014 ....

    ReplyDelete
  5. Kalau ada rezeki bolehlah ke sana..

    ReplyDelete


Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir batin kepada semua pembaca setia blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Labels

Blog Archive