Monday, November 18, 2013

[MISTERI] 23 REMAJA HILANG DI VILLA NABILA NOV 2013 | Kisah Misteri VILLA NABILA

[MISTERI] 23 REMAJA HILANG DI VILLA NABILA NOV 2013 | Kisah  Misteri VILLA NABILA | Kenapa dengan Villa Nabila ? Ada apa dengan Villa Nabila ? Kenapa orang dok heboh sangat dengan Villa Nabila nie? 

Wa tahu pun selepas terbaca satu status dari blogger Ben Ashaari. Baca kat bawah nie.


Baca status memang dah nak hooray dah. Tapi bila baca komen-komen kat bawah status tu hmmmm. kenapa mereka komen sebegitu? Ada apa sebenarnya kat Villa Nabila nie? Kes apa yang dah berlaku kat Villa Nabila nie? Tetiba bulu roma aku meremang (krikk ..krikk.. krikkk .. suasana sunyi bunyi cengkerik). 

Bila di minta bantuan en google. Nah ini pulak hasilnya.

Villa Nabila sekarang
Huh rumah tinggallan rupanya, patut la komen-komen misteri je kan. huh. seriau. Tapi mesti ada kisah disebaliknya kan tentang Villa Nabila ni?  Siapa Pemilik Villa Nabila nie? Kenapa rumah semegah Villa Nabila ni di biarkan terabai? 


Ok kalau nak tahu mengenai misteri Villa Nabila nie leh baca artikel  Misteri Villa Nabila Akhirnya Terungkai [klik] ni.

Ok ni pula ada satu blog yang hanya ada satu artikel mengenai Villa Nabila nie villanabilla.blogspot.com [klik]

Tapi apa kesnya yang terbaru tentang misteri Villa Nabila ni? Kecoh cerita sampai 23 orang budak hilang dalam Villa Nabila nie? Nak tahu lebih lanjut tentang Misteri dan update tentang kehilangan 23 orang budak nie kat Villa Nabila leh baca kat Misteri 23 orang Hilang Di Villa Nabila 16 Nov 2013 [klik] .


Hun nampak sangat wa sangat ketinggalan, tak tahu apa-apa kan. so sekarang lengkaplah kajian wa keatas Villa Nabila ni huhu . Ok abang Ben Ashaari [klik] nampak gayanya takdela orang nak join kontes yang abang Ben buat lepas nie. huhu

Laporan harian metro, hanya seorang je yang hilang. bukan 23 kan huhu. walahualam

.

11 comments:

  1. u bizi nk gi kohreya...mana nk amik tau pasal local khensss..

    ReplyDelete
  2. u bizi nak gi kohreya..mana la nk amik tau pasal local hoax..kansss.. opss//

    ReplyDelete
  3. villa ni antara cerita terseram kat malaysia... org putih pun kata mcm tu :D

    Jemput datang ke website baru saya ===> syokbah.com

    ReplyDelete
  4. try singgah sana.. tempat tu dah ditutup polis..

    ReplyDelete
  5. ish .. dah xnampak rumah tu dilitupi pokok2 ..

    ReplyDelete
  6. apa ceta nie tak tau pun ttb ramai bt post hahaha

    ReplyDelete
  7. mmg trending vanilla nabila nie,
    silap2 naik sekejap nama nabila huda.
    hihi.

    ReplyDelete
  8. wahh seram ..tapi dari kenyataan polis seorang saje yang hilang

    ReplyDelete
  9. Seram.. klu benda2 halus ni, x payahlah nk main2 klu ilmu pun x cukup di dada.. wallahualam..

    ReplyDelete

Created By Sora Templates