travel, food and lifestyle blog

Saturday, October 26, 2013

[PERIBADI] Geng Whatsapps Sekolah Menengah

[PERIBADI] Geng Whatsapps Sekolah Menengah | Kalu dok layan geng-geng ni ber wassap memang tak terbalas la wa, asyik kena buli . huh Sabo jela. meme palo ting tong semo. Asyik keno je aku. Sejak time sekoloh dulu lagi . hahahaha. Geng geng yang mano memeang spakat belako. Keno dendo tok buat kerjo sekoloh pun sekelas hahahhaa.

Tengok ni bukti ado, hmm meme la puok ni gak. Gege riuh  ahahahhaaha. 

Klik pada imej untuk paparan lebih jelas

Ha ado bukti skali tu ahhahahaa. Kadang-kadang nok suko pom ado dok laye puok nie. 

Hok suko pege bola ni namo dio Che Siti Wan Kembang eh eh silap. Che Siti Bahirah. Ekekekeke

Hok suko wat muko gersang malam-malam ni namo dio Raja Hafendi.. kbai

Hok suko test kasut sajo tapi tok suko beli ni namo dio Ika. hahahha

Hok ni plop, suko dok kankang atas jambatan. kahkah. Namo dio Raja Mohd Hazwan.

Semua dah ada kerjaya masing-masing. Dah berjayo semua. Alhamdulillah. Yang penting tok nikoh lagi blako hahahaha. Hilang sunyi kalau ado geng ni. Kalau jumpa meme riuh rendah la. Tapi lamo doh tok jupo duduk lepak-lepak skali. 

Btw geng aku time sekolah menengah dulu bukan nie je. Ramai lagi. Tapi yang asyik dok ngusik aku diorang ni la. hahahaha. Tetiba raso rindu geng-geng nie. huhuhu. Hope nanti leh jupo lagi kampung.

.





Share:

3 comments:

  1. salam blogging boh .. ramai kawan terr , samo lah kawe pun ramai sain gruop skloh dulu memag duk smbg dlm group whatapp .. done klik :)

    ReplyDelete
  2. kacak nya si baju hitam tu. kenalan boleh? :')

    ReplyDelete
  3. wahh geng sekolah ..still active.. bagus betul

    ReplyDelete


Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir batin kepada semua pembaca setia blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Labels

Blog Archive