travel, food and lifestyle blog

Thursday, September 19, 2013

Segmen Simple & Mudah | Segmen by Yumida

Segmen Simple & Mudah Segmen by Yumida | Dah lama rasanya blog MawardiYunus ni tak join segmen kan. So dalam dok sibuk berblogwalking tadi, tertarik pulak dengan poster meow meow nie. kikiki

Segmen Simple & Mudah |  Segmen by Yumida

Segmen Simple & Mudah ni dari http://umikasum.blogspot.com . Segmen ni memang betul-betul simple dan mudah. Tak buat entry pun boleh. Nak buat entry pun boleh. huh macamana tu? hehehehe. Kalau rasa nak join silala ke blog umikasum.blogspot.com . Insyaallah kalau ada rezeki kita. Tarikh tamat Segmen Simple & Mudah ni adalah 21 September 2013. Masih sempat lagi tu. Jom join ramai-ramai.

.
Share:

5 comments:

  1. THANKS mawardi sudi join segmen Yumida :)
    Sila semak nombor penyertaan anda kat sini: Senarai peserta Segmen Simple & Mudah

    ReplyDelete
  2. ayu dtg dari segmen yang sama...ada masa singgah la ke blog ayu ye ayu ada buat segmen bloglist nanti boleh la join...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-simple-mudah.html

    ReplyDelete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive