travel, food and lifestyle blog

Friday, July 26, 2013

Iftar Bersama Je's Family | 11 Ramadhan 1434 Hijriah | Part II

Iftar Bersama Je's Family | 11 Ramadhan 1434 Hijriah | Part II | Sangat meriah berbuka puasa dengan depa nie. Mau leh bising orang rumah sebelah kalau lama-lama. hahahaha. Tapi diorang pun rasanya redha je dengan kitaorang huhu.


Selesai berbuka puasa je, semua bersiap-siap nak ke surau untuk sembahyang Isyak dan Tarawih. Enjoy-enjoy jugak, Tarawih pun kena gak hehehe. 

Kemain cam ustz sorang-sorang huhu
Bertarawih disini berbeza dimana-mana surau atau masjid yang wa pernah sembanhyang tarawih, kerana kat sini majoriti 80% orang asing. Macam-macam gelagat dan cara sembahyang wa leh lihat. Iya la kan ikut Mazhab masing-masing.


Selesai tarawih, sampai je umah "toooo dio" geng pompuan melawo habis. Fotoshoot pra-raya katanya. huh. Layankan ajela kan hehehehe. Iyela, bila lagi nak ketemu kan. entah bertemu lagi atau tidak. Bila depan kamera, macam-macam ragam dan cerita la diorang ni kan.


Tapi pada malam tersebut Pari-pari putih ada menunggu kehadiran seseorang. Ha nak tahu siapa yang special yang nak datang tu? 


Ha ni la orangnya. Admin kakisembang.com .Planning nya nak bersahur bersama, tapi atas hal yang tak dapat dielakkan. Beliau datang awal sebab nak hantar member dia kat Shah Alam. Alhamdulillah bertambah lagi sorang anak beranak Je's Family kan hahahaha. Bukan calang-calang orang ni. 

Apapon terima kasih buat semua yang datang dan sudi menjemput wa. 

--------------------------------------------------------
Blogger Perempuan






--------------------------------------------------------
Blogger Lelaki






Insyaallah plan nak beraya bersama kat segamat nanti semua dapat join. Amin.

.
Share:

6 comments:

  1. Untunglaaaaa, xajak waaaaa...

    ReplyDelete
  2. Asal wa xde.. kopom xajak waaaaa....

    ReplyDelete
  3. T__T org len dah limanamplo kali update n3 pasal ni Madi akak jer yg x buat2 lagi... pe pun this is awesome... doa-doakan kita semua boleh beraya and berjumpa lagi di Segamat Raya ti aminnnnnn ^_^ thanks gak kat korang yg sudi beramai2 memeriahkan event ni :) thumps up

    ReplyDelete
  4. Ok.. Mmg jelez giler nih.. Buat kat mana? Je tu stands for ape? Nak join je jugak boleh.. Ekekeke.. Ok. Wa mmg muka tak malu pun. Ekekeke

    ReplyDelete
  5. pergh madi... laju jek update entri... aku jek yang belum...huahuahua... tunggu kerja paktiri setel baru nak update....

    ReplyDelete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive