travel, food and lifestyle blog

Saturday, July 27, 2013

Blog Yang Banyak Membantu PageView | Top Referring Sites Blog Mawardi Yunus |

Blog Yang Banyak Membantu PageView | Top Referring Sites Blog Mawardi Yunus | Alhamdulillah, sejak mengenali mereka yang dah lama dan arif dalam dunia blog ni. Blog wa makin hari makin kehadapan walaupun masih dalam serba kekurangan. Sepertimana yang kita tahu, berblog ni jangan sorang-sorang. Sekuarang-kurangnya ada kawan blogger lain untuk support dan berkongsi masalah.

Disini ada beberapa blog yang banyak membantu PageView blog wa ni. 

klik pada gambar untuk paparan yang lebih jelas


-----------------------------------------------------------------



Merupakan blog MASAKAN yang sangat terkenal, yang mana PV nya sudah mencecah lebih  27964000 ++ hingga ke hari ini.

-----------------------------------------------------------------



Blog ini pula adalah blog POLITIK dan ISU SEMASA yang tidak kurang hebatnya, yang mana PV nya sudah mencecah lebih  2425000 ++ hingga ke hari ini.

-----------------------------------------------------------------



Siapa yang tak kenal blogger hebat Ben Ashaahri ni kan? Seorang bapa dan suami yang penyayang. Blognya lebih fokus kepada PARENTAL. Blog beliau memiliki 26810 orang follower dan 11842500 PV sehingga kini.

-----------------------------------------------------------------



Fuh, dah makin melekat di mulut-mulut rakyat malaysia. Merupakan blogger gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita untuk menjadikan blognya sebagai Blog Informasi terbaik di Malaysia. Tak mustahil dengan semangat yang beliau miliki dan kini fuh.my sudah berada pada kedudukan 181 di Malaysia.

Terima kasih buat diorang yang sudi letakkan Blog mawardiyunus.com dalam bloglist diorang.
.
Share:

16 comments:

  1. wah,,, hebat,,, boleh bikin jeles,, untuk kali ke berapa ntah,, nak tanya,, je tu stands for what? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha je tu stand for jemah. kikiki

      Delete
  2. Sekadar membantu aje....yg lain atas usaha Mawardi sendiri....

    ReplyDelete
  3. take note bro..
    br follow blog nie..
    hope dapat top pageview jugak dr cni :)

    ReplyDelete
  4. untungla traffik banyak datang dri blog otai~~

    ReplyDelete
  5. pergh..
    tggi tol trafik dr google ko..
    bak ckit..
    ahaha

    ReplyDelete
  6. whoa!...kaedah ini memang sangat membantu blogger untuk bersama berkongsi info dan trafik...

    Erm..sudi tak mawardi untuk bertukar bloglist lagi? hehe

    ReplyDelete
  7. Mmm ... banyak sgt bahan dalam net sekarang... banyak yg
    merapu dari fakta... terus terang saya kata... tulisan
    awak memang best... sesuatu yg dari hati akan sampai gak ke hati..


    my webpage: Jubah Moden

    ReplyDelete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive