travel, food and lifestyle blog

Wednesday, May 29, 2013

Video Pergerakan Ketara Bayi Dalam Kandungan



Video Pergerakan Ketara Bayi Dalam Kandungan | Subahanallah, video pergerakan ketara bayi dalam kandungan yang pernah menjadi trending suatu ketika dahulu. Bayi bergerak dalam kandungan adalah hal biasa. Namun, bayi yang bergerak seperti memukul perut ibunya seperti alien, kini menjadi sensasi internet. Jom kita saksikan.


Huh, agak berpeluh saya tengok video ni, almaklumlah belum ada pengalaman mempunyai isteri, apatah lagi mempunyai anak. Bukan tu je, pengalaman ada adik pun tak ada huhu. Video ni memag mengujakan saya. Persoalannya, Semua yang mengandung berpengalaman begitu ke? Huhu. Mohon sapa-sapa leh share dengan saya. hehehhe.

Share:

5 comments:

  1. Waaa, first tengok ingatkan lelaki buncit buat perut bergerak.Haha. Takot yer tengok. :3

    ReplyDelete
  2. first time juga tengok video ni..sya pun belum ade pengalaman la

    ReplyDelete
  3. rasa bahagia bila baby bergerak dalam perut..n rasa senak hehehe

    ReplyDelete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive