travel, food and lifestyle blog

Followers

Cara Memeriksa Android Version Telefon Pintar Anda

Cara Memeriksa Android Version Telefon Pintar Anda  | Haritu masa wa dok lepak-lepak dengan geng blogger, wa dapat satu ilmu untuk check PERISIAN Android version telefon pintar kita sama ada Original atau CRACKED VERSION . Jadi wa dah tahu, so tak salah rasanya kalau nak berkongsi dengan korang semua .

Jom ikut step- step ni :


Pertama skali  sila ke "setting"


Pergi ke bahagian bawah sekali dan klik " About device "


Lepastu pergi ke bahagian kanan dan cari " Android version " dan klik banyak kali pada android version tersebut.


Dan kalau Android anda berversion Jelly Bean maka benda ni akan keluar.


Diikuti pulak dengan benda ni.

Maka terbuktilah telefon pintar anda mempunyai  original Android version Jelly Bean heheh. Kalau telefon pintar korang adalah version lain, dia tak akan keluar Bean Merah macam kat atas, tapi gambar lain la hehhe. Yang tak ori akan kuar ZOMBIE ANDRION BY JACK LARSON pastu gambar dia bukan animated. So selamat mencuba.

Jangan lupa klik butang fb share untukshare dengan kawan-kawan semua heheheh 





Share:

No comments:

Post a Comment

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

MENARIK MINGGU INI

RAKAN BLOGGER

Labels

Blog Archive