travel, food and lifestyle blog

Thursday, December 20, 2012

Kursus Dah Habis


Alhamdulillah , dah dua bulan lebih aku kat WISDEC ni. Banyak benda yang aku belajar kat sini. Berbekalkan ilmu dari latihan belia ini akan ku gunakan untuk meningkat ekonomi negara MALAYSIA. (ecececece tinggi beno cita-cita tu)


Bila dah boring tak tahu nak buat ape ni la jadinya hahhaha.
(awas jangan tiru aksi ini dirumah mahupon di tempat kerja
heheh
 Adeh dah macam orang sakit mental aku tengok.


Apapon, Alhamdulillah akhirnya cita-cita nak jadi designer sudah termakbul. yeah hehe

Tapi agak sedih bila nak meninggalkan mereka semua :(


mereka adalah penyeri hidupku :(

P/S :Rahsia utuk LELAKI -->>   http://bit.ly/WNFRc0
  Rahsia untuk PEREMPUAN -->> http://bit.ly/11QkcFq

Share:

16 comments:

  1. insyaallah, guna ilmu tu dengan baik ye :) salam perkenalan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nurul Filzah~ terima kasih slamat knal jugak :)

      Delete
  2. Semoga berjaya bro..!!!!
    Ada video lagi yekkkkkk

    ReplyDelete
  3. tcampai jugak impian kmu. alhamdulillah

    ReplyDelete
  4. Heyy, salam perkenalan. Dah follow blog anda ! Follow my blog pula, www.oh-amirun.blogspot.com !

    ReplyDelete
  5. Heyy, salam perkenalan. Dah follow blog anda ! Follow my blog pula, http://oh-amirun.blogspot.com/ !

    ReplyDelete
  6. Semoga dapat berbakti dengan ilmu yang diperolehi.

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah .. jgn lupa bersyukur kepada-NYA :)

    ReplyDelete
  8. 1st aku baca tajuk td, kurus da abis. hahah silap rupanye :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahahah kna pakai spek dh tu ngeeeeeeeee

      Delete
  9. 1st aku baca td kurus da abis. haha silap baca rupanye :p

    ReplyDelete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive