travel, food and lifestyle blog

Friday, December 28, 2012

Followers Mingguan 2

Alhamdulillah dah sampai minggu ke 2 untuk gua review follower yang follow blog gua :)
Untuk minggu lepas agak ramai dari sebelumnya iaitu seramai 9 orang.
tetapi hanya 5 blog sahaja yang dapat saya jejaki .







Ha kalau rakan blogers dan pembaca nak tahu.. OH AMIRUN ni blog anak menakan gua. hehehe.  Tak sangka dia hebat jugak berbelog ni.. Jom pakat support :)


Jom terjah blog mereka. mana tahu diorang akan jadi follower korang yang seterusnya :)

P/S :Rahsia utuk LELAKI -->>   http://bit.ly/WNFRc0
  Rahsia untuk PEREMPUAN -->> http://bit.ly/11QkcFq





Share:

6 comments:

  1. Wah , untunglah direview :) Rebiuuu la blog izzah http://rahasiabelogaku.blogspot.com/ hehehe .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah saya akan review blog izzah dalam entry berikutnya... kalau memenuhi syarat2 :)

      Delete
  2. ok,ill 'terjah'..flw me bck ya :) http://mimque.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Al-Azrul Iqmim ~ terima kasih bro... Insyaallah . dh follow heheh

      Delete
  3. terus terjah. opsss salam follow.:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank u .. saya follow balik ya :)

      Delete

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive