travel, food and lifestyle blog

Tuesday, April 16, 2013

BACHELOR OF DESIGN (INDUSTRIAL DESIGN) UPM

BACHELOR OF DESIGN (INDUSTRIAL DESIGN) UPM Agak lama wa  tak update entry, bukan sebab apa, sebab laptop rosak. Entry kalini bukan nak borak pasal Laptop. Tapi pasal kursus yang wa ambil kat UPM dulu. (ceh maklumla skang kan dah berstatus Graduate ngeee)

sumber: 

Semua ada diceritakan di situ hukhuk. Tapi sekarang ni, course ni kat UPM dah 4 tahun. Dan yang paling penting kena lalui interview dulu huuhhu. Masa wa dulu Interview takde.



Share:

10 comments:

  1. malas dah sambung2 nie. hahaha.

    ReplyDelete
  2. Tahniah bro..skrang bertugas di mana?

    ReplyDelete
  3. Hafizzi Aziz ~ org power xpe .. ilmu penuh didadakan huhu

    ReplyDelete
  4. muhammad asyraf ~ masih mencari bro... tq tq

    ReplyDelete
  5. Hanif Idrus~ tgu convo je bro... tq

    ReplyDelete
  6. wah tahniah! jeles awak dah graduted ;)

    ReplyDelete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive