travel, food and lifestyle blog

Thursday, May 17, 2012

Tengok Wayang Percuma


Tengok Wayang Percuma | Kalau korang tengok akan tajuk entry ni, korang pasti rasa yang aku p tengok wayang free sebab member-member belanja kan. Ah itu salah sama sekali. Ini kes cerita lain dari yang lain. kalau orang belanja pon tiket tetap kena kuarkan duit jugak kan. Tapi kes ni Harga tiket RM 0.00. Wallaweh , percaye tak?
Tak caya tengok barang kes nie.hahaha.


Haaa. nampak tak... bukan satu tiket tu.. banyak... memang bertuah la sape punya ni kan..

korang nak tau tak sapa pya angkara ini semua ngeeeeeeee


ha ni la orang nye... Cik Enon ( bukan nama sebenar)
Cik Enon kata , " oit dah berabad dah aku tengok wayang freee" hahhaha ha kau aderrrrr.. tutttttttttt..

dialog terpaksa dipotong kerana ada sedikit 18XXX disitue.. 


p/s: apapon thanks ye cik enon coz sudi berkongsi pengalaman tiket wayang free ngn aku. lain kali kalau ada free tu hulur-hulurkan la kat sini :) ngeeeeeeeeeeeeee


Share:

17 comments:

  1. Shalinda~ entah la cik enon tu camner la dia wt

    ReplyDelete
  2. hahahaha.. cik enon..cik enon

    ReplyDelete
  3. amira meuh~ ha tomeykan nama dia

    ReplyDelete
  4. wah free je? nak jugak hehe

    ReplyDelete
  5. wah..suh cik enon buatkan utk aku..hehehehe

    ReplyDelete
  6. kaishin~ bleh blnje diri sendiri bro.haahha

    ReplyDelete
  7. Boni JLL3~ buatkn ape...nge (buat2 x tau hehhehe)

    ReplyDelete
  8. hehehe.. dapat green pass la tu... nak tau apa green pass.. cuba tanya cik enon,mesti dia tau apa menatang tu... hehehehe...

    ReplyDelete
  9. wah!untung la dapat tengok wayang free.haha :D

    ReplyDelete
  10. Dia kerja kat panggung wayang ker...hehehe

    ReplyDelete
  11. Hanif Idrus~ xder lah bro huhuuhu

    ReplyDelete
  12. aku nak kapel dgn cik enon bole x???
    ari2 dpt tgk wyng free..
    hihi

    ReplyDelete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive