Masuk Tv Lagi | Penggambaran Program Inovasi | Pada 2 MEI 2012 lepas (ha dah berjaman dah cerita nie) aku terlibat dengan pengambaran untuk projek INOVASI dengan TV2. Pengambaran ni dilakukan di sekitar Fakulti RekaBentuk Dan SeniBina ,UPM.


Scene pertama adalah untuk lakaran idea ( sketches ).

Kalau korang perasan untuk scene ni ramai orang kat belakang  sebab, pada masa ni Fakulti aku sedang mengadakan temuduga untuk pengambilan pelajar baru untuk sesi 2012/2013.


Scene seterusnya adalah untuk proses model making, perghhh. ni memang meletihkan. Tambahan plak produk yang perlu aku demo tu perlu masuk bengkel besi, ha, apa lagi main api la, welding segala. hahahaha.


Dan scene akhir adalah sesi perbentangan produk inovasi :)

Sebenarnya produk yang MY present ni bukan produk MY. Tapi tolong present untuk senior. Tahniah untuk beliau. *dan dan kena paksa mcm aku buat kan

Program TV ni  adalah  Digista Teens [klik] . Nak tengok video mohon klik  Digista Teens [klik] .



25 Responses so far.

  1. hairy says:

    wahhh!! ak suka tgk cmni...

  2. iZ says:

    uisy..blog artiskah ini..hehe

  3. hairy~ hahahah suke ke bro huhu

  4. iZ ~ tidak lah, hamba hanya insan biasa .huhu

  5. eva says:

    wow! rupa-rupanyerr~~ hehe

  6. eva ~ rupanya ape ?? hehehehe

  7. uish...terbaek...bila kuar tv ni??

  8. Syakir Rahman~ xtau nak kata bro

  9. perrgghhh hebat demo la ni..


    *salam perkenalan dari Ahmad Fauzi Aryaan.

  10. Ahmad Fauzi Aryaan ~ dop hebat mano boh... slamat knal. n thanks sudi follow

  11. artis retis celebrities.. hahah

  12. Edy Fee says:

    best nye terlibat bahagian produksi ni

  13. eva says:

    rupanye selebriti ehhehe

  14. syahirooAhmad~ hhaha xdelah

  15. Edy Fee~ secara x sengaja bro

  16. eva~ kih kih kih saya org biase

  17. Boni JLL3 says:

    pergh..bestnya..

  18. Boni JLL3~ xder apa yg best bro huhu

  19. Hanif says:

    Wah!! best ini..aku memang minat benda2 macam ni tapi tersalah kos lak amik ekonomi..ehhehe

  20. Hanif ~ bro kalau ikutkan cos ni pon x de kaitan pon ngan masuk tb. huhu

  21. Bobo says:

    terbaik bro.. student upm ka? :)

  22. Alhamdulillah..rezeki tu..

  23. bro salah satu pelajar ide yang terkenal sekarang,,tahniah :)

  24. Wah.. tahniah.. Terbaik.. :)

Leave a Reply

Dah baca jemput-jemput la komen . kikikikiki