Cinta Hati

Saturday, February 22, 2014

Masuk Tv Lagi | Penggambaran Program Inovasi

Share it Please



Masuk Tv Lagi | Penggambaran Program Inovasi | Pada 2 MEI 2012 lepas (ha dah berjaman dah cerita nie) aku terlibat dengan pengambaran untuk projek INOVASI dengan TV2. Pengambaran ni dilakukan di sekitar Fakulti RekaBentuk Dan SeniBina ,UPM.


Scene pertama adalah untuk lakaran idea ( sketches ).

Kalau korang perasan untuk scene ni ramai orang kat belakang  sebab, pada masa ni Fakulti aku sedang mengadakan temuduga untuk pengambilan pelajar baru untuk sesi 2012/2013.


Scene seterusnya adalah untuk proses model making, perghhh. ni memang meletihkan. Tambahan plak produk yang perlu aku demo tu perlu masuk bengkel besi, ha, apa lagi main api la, welding segala. hahahaha.


Dan scene akhir adalah sesi perbentangan produk inovasi :)

Sebenarnya produk yang MY present ni bukan produk MY. Tapi tolong present untuk senior. Tahniah untuk beliau. *dan dan kena paksa mcm aku buat kan

Program TV ni  adalah  Digista Teens [klik] . Nak tengok video mohon klik  Digista Teens [klik] .

25 comments:

  1. wahhh!! ak suka tgk cmni...

    ReplyDelete
  2. uisy..blog artiskah ini..hehe

    ReplyDelete
  3. hairy~ hahahah suke ke bro huhu

    ReplyDelete
  4. iZ ~ tidak lah, hamba hanya insan biasa .huhu

    ReplyDelete
  5. wow! rupa-rupanyerr~~ hehe

    ReplyDelete
  6. eva ~ rupanya ape ?? hehehehe

    ReplyDelete
  7. uish...terbaek...bila kuar tv ni??

    ReplyDelete
  8. Syakir Rahman~ xtau nak kata bro

    ReplyDelete
  9. perrgghhh hebat demo la ni..


    *salam perkenalan dari Ahmad Fauzi Aryaan.

    ReplyDelete
  10. Ahmad Fauzi Aryaan ~ dop hebat mano boh... slamat knal. n thanks sudi follow

    ReplyDelete
  11. artis retis celebrities.. hahah

    ReplyDelete
  12. best nye terlibat bahagian produksi ni

    ReplyDelete
  13. rupanye selebriti ehhehe

    ReplyDelete
  14. Edy Fee~ secara x sengaja bro

    ReplyDelete
  15. eva~ kih kih kih saya org biase

    ReplyDelete
  16. Boni JLL3~ xder apa yg best bro huhu

    ReplyDelete
  17. Wah!! best ini..aku memang minat benda2 macam ni tapi tersalah kos lak amik ekonomi..ehhehe

    ReplyDelete
  18. Hanif ~ bro kalau ikutkan cos ni pon x de kaitan pon ngan masuk tb. huhu

    ReplyDelete
  19. terbaik bro.. student upm ka? :)

    ReplyDelete
  20. bro salah satu pelajar ide yang terkenal sekarang,,tahniah :)

    ReplyDelete
  21. Wah.. tahniah.. Terbaik.. :)

    ReplyDelete

Dah baca jemput-jemput la komen . kikikikiki

Busuk

PINGLAH

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...