Saturday, February 22, 2014

Masuk Tv Lagi | Penggambaran Program Inovasi

Masuk Tv Lagi | Penggambaran Program Inovasi | Pada 2 MEI 2012 lepas (ha dah berjaman dah cerita nie) aku terlibat dengan pengambaran untuk projek INOVASI dengan TV2. Pengambaran ni dilakukan di sekitar Fakulti RekaBentuk Dan SeniBina ,UPM.

Kalau korang perasan untuk scene ni ramai orang kat belakang  sebab, pada masa ni Fakulti aku sedang mengadakan temuduga untuk pengambilan pelajar baru untuk sesi 2012/2013.

Scene seterusnya adalah untuk proses model making, perghhh. ni memang meletihkan. Tambahan plak produk yang perlu aku demo tu perlu masuk bengkel besi, ha, apa lagi main api la, welding segala. hahahaha.


Sebenarnya produk yang MY present ni bukan produk MY. Tapi tolong present untuk senior. Tahniah untuk beliau. *dan dan kena paksa mcm aku buat kan

Program TV ni  adalah  Digista Teens [klik] . Nak tengok video mohon klik  Digista Teens [klik] .

25 comments:

  1. uisy..blog artiskah ini..hehe

    ReplyDelete
  2. hairy~ hahahah suke ke bro huhu

    ReplyDelete
  3. iZ ~ tidak lah, hamba hanya insan biasa .huhu

    ReplyDelete
  4. wow! rupa-rupanyerr~~ hehe

    ReplyDelete
  5. uish...terbaek...bila kuar tv ni??

    ReplyDelete
  6. Syakir Rahman~ xtau nak kata bro

    ReplyDelete
  7. perrgghhh hebat demo la ni..


    *salam perkenalan dari Ahmad Fauzi Aryaan.

    ReplyDelete
  8. Ahmad Fauzi Aryaan ~ dop hebat mano boh... slamat knal. n thanks sudi follow

    ReplyDelete
  9. artis retis celebrities.. hahah

    ReplyDelete
  10. best nye terlibat bahagian produksi ni

    ReplyDelete
  11. rupanye selebriti ehhehe

    ReplyDelete
  12. eva~ kih kih kih saya org biase

    ReplyDelete
  13. Boni JLL3~ xder apa yg best bro huhu

    ReplyDelete
  14. Wah!! best ini..aku memang minat benda2 macam ni tapi tersalah kos lak amik ekonomi..ehhehe

    ReplyDelete
  15. Hanif ~ bro kalau ikutkan cos ni pon x de kaitan pon ngan masuk tb. huhu

    ReplyDelete
  16. terbaik bro.. student upm ka? :)

    ReplyDelete
  17. bro salah satu pelajar ide yang terkenal sekarang,,tahniah :)

    ReplyDelete