travel, food and lifestyle blog

Sunday, May 27, 2012

Himpunan Sejuta Belia 2012


Guys korang dah serbu ke belum putrajaya? untuk Hari Belia Negara? 23 -27 mei 2012. Banyak jugak aktiviti-aktiviti menarik kat sini. Mau tak habis jalan kalau datang sehari. Mana taknya, aku pergi 24 mei jam 6 ptang jam 10 malam baru balik , tu pon x habis jalan, wallaweh.


boleh tengok ah camana kemeriahannya



ha siap bawak payung pasar tani lagi, semua orang teduh dibawah payung dia hahah


ada macam-macam gerai, gerai kasut pon ada


yang ni plak kempen Hentikan Keganasan Terhadap Wanita


booth makanan , terbaik dia punya packaging.


konsert. ( ha yang ni aku x wape suke , tolong jangan tya kenapa)


pameran senjata (tentera,polis, kastam, dll)


mural painting ( entah apa orang panggil ni,lupe)


ha yang ni plak dengan kl pop radio. wallaweh, cayalah.
Ha .. korang tau tak apa itu kl pop radio?

tekan situ ye kawan-kawan, nanti leh la dengar kl pop radio.
nnti like Facebook  and follow twitter klpopradio.
radio ni baru lagi, so jom belia semua, kita support kl pop radio.
Cayalah. 

Share:

30 comments:

  1. perghhh bestt sgt!!

    suka tgk heels warna warni tu.. heee

    ReplyDelete
  2. eva~ biasa la pompuan kan. huhu. jangan lpa dengar klpop radio ye, like fb n follow twitter :)

    ReplyDelete
  3. teringin nak pergi, tapi bila mengenangkan orang punya ramai, rasa malas pulak

    ReplyDelete
  4. Boni JLL3 ~ memang ramai orang bro

    ReplyDelete
  5. wah.....bestnyer...syg plak x dpt nk pergi T__T

    ReplyDelete
  6. nages gigi jari sebab tak dapat pergi..

    ReplyDelete
  7. tak dan nak pergi..
    next time je laaa..

    ReplyDelete
  8. bestnyew!!!!! nak pergi!! tp hurmmm byk halangan... huhuhu... T^T seronoknyew tgok events dan activities yg superb tu

    ReplyDelete
  9. sbb jauh.. aku pon ada hal nk setel ni sblum balik kg

    ReplyDelete
  10. wah menarik..hehe..tapi belum berkesempatan nk pi..:)

    ReplyDelete
  11. ✿Lady Ainaa✿ ~ mmg seronok :)

    ReplyDelete
  12. Syakir Rahman~ oh ko tgal mana dude?

    ReplyDelete
  13. Selendang Merah~ Insyallah nnti kalau ada kesempatan leh la p ya :)

    ReplyDelete
  14. Ahmad Fauzi Aryaan~ hahah dengar2 hehehe

    ReplyDelete
  15. SYAH'IZZAT~ tau xpe bro.. hehehe

    ReplyDelete
  16. aku join gak aerobikthon tu.. yang dok pakai baju hijau tu la.. hehe~..

    ReplyDelete
  17. GaRy™ ~aerobikthon? xtau plak ko pon ada ctu bro huuhu

    ReplyDelete
  18. Tak der gambar orang terperosok bawah kereta ker? Hehe... :-p

    ReplyDelete
  19. eh? aku pun tak suka. ko jgn tnye nape.

    ReplyDelete
  20. logorithm ~ x p pom situ hahahaa

    ReplyDelete


Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir batin kepada semua pembaca setia blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Labels

Blog Archive