travel, food and lifestyle blog

Tuesday, April 03, 2012

Fan Page Celebration Giveaway by Eqbal Zack


Pernah masuk sini tak? Kali ni abang Eqbal buat  Fan Page Celebration Giveaway!
Khas untuk followers beliau. 
Tapi memang diakuilah kan , Abang Eqbal ni memang peramah dengah followers beliau.Tak sombong untuk melayan semua bloggers lain, tak kiralah yang dah terkenal atau yang kecil-kecil baru nak start. Thats why saya memang berbesar hati dan selesa dengan abang Eqbal ni.

Jom like new Facebook page beliau untuk kenal beliau dengan lebih rapat.
saya pasti ia takkan mengecewakan anda. Beliau sungguh peramah :)

Dan jangan lupa juga support beliau kat 


Share:

7 comments:

  1. cik pening stiap kali msuk web die.haha adoi,nnti nak usha la..

    ReplyDelete
  2. hahah nnti leh r komen kat abang eq.. huhu

    ReplyDelete
  3. hehehe..aku pun suka kalau orang macam tu..tak sombong..dan pasti ramai yang berebut nak berkawan dengan dia..

    ReplyDelete
  4. Boni JLL3 ~ selesa nk berkawan

    ReplyDelete
  5. eh2...mcm penah nmpk sape join nie...hehe

    ReplyDelete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive