travel, food and lifestyle blog

Wednesday, March 28, 2012

Istilah Minda: Mereka Dengki Dengan Saya

Ha sebab nila. Kamal Adli balas tweet gua lagi. hahhaha. Siap ajak p tengok teater lakonan beliau lagi 
"Gerimis Mengundang"
ngeh.. ngeh.. ngeh.

Tapi ada je tak puas hati kan. ngeeee. Kalau korang tak percaya tengok nie. Bukti ada.


Macam-macam tuduhan diorang lemparkan keatas diriku ini...  Takpe... takpe...
sedih 
(nada mengada-ngada)

p/s : yang paling tak boleh blah tu siap cakap aku edit lagi. mentang-mentangla aku suka edit gambo. cis.

Share:

16 comments:

  1. HAHA selalu gak tweet retis... yang paling selalu Marsha..

    yang HOT pernah balas Aznil AUUWW haha

    ReplyDelete
  2. oooo...untungla kan.. hahhha.. sye ni saje2 je... ngeeeeee

    ReplyDelete
  3. nak kate selalu tweet retis nie tak lah jugak . tapi kekdg too ada lah 2 3 kali tweet dgn SHAH ISKANDAR . ada jugak respon . hihi :)

    btw , sabar jelah erk . dorang jeles lah too . :)

    ReplyDelete
  4. biasa lah tu..
    diorang dengki sebenarnya..
    hahahha.....

    ReplyDelete
  5. lantak la orang nak kate ape pon.. asalkan diri sendiri hepi.. peace. (^.^)v

    ReplyDelete
  6. Haris Khairuddin ~ butul tu bro... hehhehe.. ngeeeee

    ReplyDelete
  7. hahaha..jangan ambik pusing orang2 lain tu.. roang ni selagi ada perasaan PHD, mesti takkan puas hati dgn apa pun yang kita buat.

    ReplyDelete
  8. hahaha.. tu la pasalnyer.hehehhe

    ReplyDelete
  9. wee kenapa org tak percaya? dila percaya je :))

    ReplyDelete
  10. Boni JLL3 : hahhaha macam2 la kan

    ReplyDelete
  11. bg backhand jeee..haaa baru tau..hjeheheh

    ReplyDelete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive