TRIP UMRAH PERTAMA EMRAZ BERSAMA 284 JEMAAH GUNA PENERBANGAN TEMPAH KHAS
TRIP UMRAH PERTAMA EMRAZ BERSAMA 284 JEMAAH GUNA PENERBANGAN TEMPAH KHAS | 29 November 2019 yang lepas saya dan rakan-rakan yang lain berkesempatan  merasai sendiri kemeriahan suasana umrah musim cuti sekolah di KLIA. Apa yang menariknya pada hari ni agensi umrah dan travel iaitu Emraz Travel buat julung kalinya akan membawa seramai 279 orang jemaah (7 kumpulan) bersama 5 orang mutawwif berpengalaman dengan menggunakan kapal terbang yang di tempah khas (charter flight) untuk jemaah mereka sahaja. Kapal terbang yang akan membawa mereka terus ke Jeddah pada hari tersebut adalah Saudi Airlines.

Untuk pengetahuan korang, Emraz Travel sudah berpengalaman 2 tahun membawa jemaah untuk menunaikan umrah di tanah suci. Sepanjang tempoh itu, mereka sudah mempunyai hampir 10,000 orang jemaah yang telah menunaikan umrah bersama mereka. Dibawah ni adalah beberpa pakej umrah beserta harga yang korang boleh dapat dengan Emraz Travel.

PAKEJ SAFWAH PLATINUM
(Harga bermula RM 6,690)

PAKEJ SAFWAH GOLD
(Harga bermula RM 6,390)

PAKEJ SAFWAH SILVER
(Harga bermula RM 5,990)

PAKEJ SAFWAH BRONZE
(Harga bermula RM 4,990)

Menariknya tentang pakej yang ditawarkan, harga tersebut sudah termasuk harga visa dan kesemua pakej menawarkan penginapan di Mekah yang sama iaitu Hotel Safwah (terkenal sebagai hotel rasmi rakyat Malaysia) yang kedudukannya hanya jarak 50m daripada masjid.

PROMOSI SEMPENA PERTAMA KALI PENERBANGAN CHARTER

Pihak Emraz Travel telah melancarkan satu promosi buat mereka yang berminat untuk mengerjakan umrah pada MUSIM UMRAH 1442H (September 2020 - April 2021), dua daripada pakej telah diberikan potongan harga promosi! Syaratnya korang perlu membuat pembayaran penuh dalam bulan Disember 2019 sahaja.


PAKEJ SAFWAH GOLD (Harga bermula RM 6,390) - Selepas diskaun hanya RM 5,990
PAKEJ SAFWAH SILVER (Harga bermula RM 5,990) - Selepas diskaun hanya RM 4,990

PROMOSI INI HANYA TERHAD KEPADA 100 ORANG SAHAJA!

Untuk mengetahui lebih banyak tentang pakej-pakej, korang boleh terus ke laman web  mereka di emraztravel.com atau hubungi ibu pejabat Emraz Travel (03-8861 3361).

Instagram : emraz.travelhq

Post a Comment

0 Comments