APLIKASI NGO NEGARAKU : PROGRAM BUY & SAVE, CSR DAN SMART PARTNERSHIP


Pada minggu lepas saya sendiri telah berpeluang menghadirkan diri di Majlis pelancaran Mobile App NGO Negaraku yang telah berlansung di Hotel The Royal Widad @ Residency UTMKL.

APLIKASI NGO NEGARAKU

Mobile App NGO Negaraku ini merupakan satu inisiatif NGO dengan kerjasama pihak Swasta yang berurusan sebagai Syarikat Social enterprise ke arah melebarkan kesepakatan dan kerjasama antara Badan-badan bukan Kerajaan seperti NGO, Koperasi dan Yayasan.

Gabungan ini dibuat menerusi kecanggihan teknologi dan ianya dijayakan secara tertutup dan khusus untuk Ahli-ahli NGO yang berdaftar di bawah Aplikasi NGO Negaraku. Penggunaan Aplikasi NGO Negaraku ditawarkan secara PERCUMA bagi memastikan semua NGO akan dapat berfungsi dan bergerak maju ke hadapan mengikut keperluan dan situasi semasa.

BUY & SAVE I CSR I SMART PARTNERSHIP.


Menerusi Aplikasi ini pelbagai Program diperkenalkan dan induk kepada Program ini adalah BUY & SAVE.
  1. Buy & Save, CSR, Smart Partnership ini adalah inisiatif terbaru yang diperkenalkan untuk membantu pelajar khususnya di IPTA dan IPTS bagi mendapatkan produk dan barangan dengan harga jimat.
  2. Program ini sedang mengumpul penyertaan syarikat-syarikat pembekal termasuk GLC untuk bersama menjayakannya melalui penawaran produk dan barangan yang sesuai dengan harga penjimatan sebenar.
  3. Produk dan barangan yang diperolehi dari pembekal melalui belian pukal atau jaminan belian akan ditawarkan kepada Pelajar dan keuntungan dari hasil tersebut akan dikongsi.
  4. Melalui kaedah ini Pelajar akan dapat berjimat dan pihak NGO Negaraku akan dapat menyelia platfom ini secara berterusan.
  5. Untuk manafaat berganda, maka lebihan hasil yang diperolehi oleh pihak NGO Negaraku dari penjualan produk akan dikembalikan kepada Pelajar melalui sumbangan CSR.
  6. CSR ini akan memastikan Pelajar yang tidak berkemampuan akan turut beroleh manfaat.
Aplikasi NGO Negaraku ini dapat membantu dan memastikan NGO dan Ahli-ahlinya bergerak selari dan seiring dengan teknologi terkini. Penglibatan dan penyertaan syarikat pembekal termasuk GLC adalah kunci bagi menjayakan Program ini. Pulangan dan perkongsian dari belian pukal akan memastikan pembeli dapat berjimat dan Program CSR diperluaskan.

Post a Comment

0 Comments