travel, food and lifestyle blog

Friday, December 01, 2017

TRAILER RASMI PERTAMA FILEM 'AVENGERS : INFINITY WAR'



Pasti ramai diantara korang tidak sabar menanti filem aksi terbaru Avengers selepas berjayanya filem The Avangers sebelum ini. Ramai tertunggu-tunggu akan trailer pertamanya di dedahkan kepada umum. Dengan terdedahnya trailer rasmi pertama filem ini di akaun twitter official Marvel Studios, pasti dapat memberi bayangan dan aura awal bagi filem Avengers: Infinity War ini. Nampaknya lebih banyak watak-watak menarik dan harap ianya tidak mengecewakan. Jom sama-sama kita saksikan trailer rasmi pertama filem Avengers: Infinity War ini.


Macamana, tidak sabar bukan nak tunggu tahun depan??

Share:

6 comments:

  1. Filem hebat..nanti nak tonton tu ..

    ReplyDelete
  2. Woww. harus pi tengok jugak ni!! Dapat tiket jangan lupa tau! Hahaha

    ReplyDelete
  3. i definitely can't wait for this!!!

    ReplyDelete
  4. wahh ni dah kategori kena tonton ni! Tak sabarnyaaaa

    ReplyDelete

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive