travel, food and lifestyle blog

Friday, May 16, 2014

LELAKI PUN KENA JAGA MUKA | FLORAL MASK LAVENDER

floral mask

LELAKI PUN KENA JAGA MUKA | FLORAL MASK LAVENDER | Kalau dulu, MY memang kurang ada keyakinan diri bila mau keluar dan berjumpa dengan orang sekeliling. Mana taknya jerawat penuh muka. Tapi sekarang Alhamdulillah jerawat-jerawat makin berkurangan. *apa rahsianya kan?

penggunaan floral mask
Bila dah pakai kena duduk diam-diam
FLORAL MASK  la rahsianya. Simple je, yang penting mampu milik *jangan risau. Pakai mask ni kena bersabar hehehe. *ala 20-30 min je pun. Tak lama. yang penting semua kotoran, kulit mati dia sapu habis.


FUNGSI FLORAL MASK :

- melindungi kulit dari pencemaran, dengan tindakan yang lembut tanpa menipiskan kulit.
- sangat efektif untuk menanggalkan sel2 kulit mati, kotoran degil, bintik2 hitam dan putih dari liang pori kulit.
- membantu mengawal masalah kulit berminyak
- detoksifikasi kan kulit wajah, hapuskan toksin punca jerawat serta bertindak meransang penghasilan tisu-      tisu baru yang lebih sihat
- disarankan untuk kulit sensitif dan berjerawat.


CARA NAK GUNA ??
  1. Cuci muka korang terlebih dahulu.
  2. Sebaik-baiknya sebelum penggunaan mask ini, korang gunakan tuala yang telah disteam atau air suam untuk buka pori-pori muka.
  3. Sapukan mask dimuka, kecuali dibahagian mata, mulut, dalam masa 20 minit mask ini akan mula mengering,
  4. Apabila korang rasa muka korang seperti tegang, tarik mask yang kering tadi bermula dari bawah tau 
  5. Untuk kesan terbaik, selepas menggunakan mask nie, pakai toner dan diikuti pelembap TETAPI BAGI YANG MUKA JERAWAT. TAK PAYAH GUNA PELEMBAB. SEBAB IA AKAN MBUAT KAN MUKA KORANG. LAGI BERMINYAK DAN BERJERAWAT

cara guna floral mask
Ni cara bukaan mask yang salah !!!
Ni nak dijadika cerita. Pertama kali pakai floral mask ni akak kat ofice dah tegur. Dia kata nampak muka MY ni bersih je. *lol selamani rasanya dia memang xsuka tengok muka aku kot. ahahha. kbai. Alhamdulillah. tak sia-sia pakai FLORAL MASK ni. Masa pakai tu pun rasa best je, yang penting bau dia harum./

hasil penggunaan floral mask
Hasil tangkapan kt muka MY
Yang paling best bila kita dapat tengok hasil benda asing yang mengganggu kesucian kulit kita tu dari dalam ditarik keluar. Kulit-kulit mati tu apatah lagi kan. * huh puas rasa. hambik dia kan.

testimonial floral mask
Testimonial dari Ben Ashaari - sumber gambar
Kalau korang pun rasa nak buang benda-benda yang tak perlu kat muka tu leh terus ke SuperBudgetRaya [klik] . kat sini bukan jual FLORAL MASK je tau, baju kurung raya pun ada, yang penting budget kan.

Apa yang bestnya kalau korang membeli belah kat sini, setiap RM1 akan didermakan kepada MUSLIM CARE MALAYSIA pada setiap hari Jumaat. Jadi jom membeli belah sambil menderma.

So apa lagi cepat contact diorang . Jangan lupa like page SuperBudgetRaya [klik] ni juga.

Cepat serbu, dengar citer skang ada promosi. ha rugi kalau tak beli.


Share:

14 comments:

  1. Ungu colour remind me on minion..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan bro. aHAHHAHA. yang penting kita xkan bertukar jadi minion purple, hehehe

      Delete
  2. wei muka aku nie banyak gila lah black head. dh try bmacam produk tp still x jadi.. haha. kena cuba la produk yg ko promote ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan lupa beli kat super budget raya tu bro, membeli sambil menderma

      Delete
  3. Hari-hari guna pencuci muka sebab bawa motorsikal terdedah kepada kepada asap, abu dan bermacam lagi. Lainlah kalau naik kereta sebab berhawa dingin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan, saya pon naik moto, so muka kena selalu kena bilas ngn air.

      Delete
  4. Perghhhh ni rasa nak guna ni. Muka ena memang banyak blackhead. Hurmmmmm. Terutama kat hidung

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan lupa beli kat super budget raya tu, membeli sambil menderma

      Delete
  5. nak beli!!! nak beli!! tengok kau pakai mcm comel je mcm cantik je

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha cepat cepat beli sementara masih ada promosi nie. hehe

      Delete
  6. wah, MY, semakin cantik dan santek. nak cuba jugalah.

    ReplyDelete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive