Friday, March 14, 2014

Yana Samsudin Dah Berubah | Artis Popular Malaysia


Gambar Yana Samsudin
MY dan Yana Samsudin
Yana Samsudin Dah Berubah | Artis Popular Malaysia |  Sempat pula bergambar dengan Yana Samsudin malam selasa lepas. Tapi kalau bukan kerana wartawan-wartawan tak kepung dia untuk ambil gambar MY pun tak perasan tu adalah Yana Samsudin. *maklumla mata ni rabunnya dah makin teruk. Tapi serius MY tak cam langsung dia. Nampaknya dia dah berubah. 

Apa !! Yana Samsudin dah berubah? Apa yang berubahnya? *amboi statement, kontroversi sangat. huh.

Tapi serius MY tak tipu, rupanya bukan MY je perasan dia dah berubah. tapi diorang ni pun perasan.

Gambar Yana Samsudin
Bukti Yana Samsudin dah berubah
Ha tak caya lagi ker? Boni Kacak [klik] pun perasan tu ha. *jadi jangan buruk sangka plak. Yana Samsudin tak berubah jadi sombong ke hape. Cuma raut wajahnya aja kelihatan berbeza dari biasa huhu. Adakah disebabkan beliau tak makeup or ada cerita lain? huhu. *chewah ayat dah macam wartawan hiburan la pulop. Serius dia memang cantik. *sweet sweet gitu

Tapi MY sangat puji dengan peribadi Yana Samsudin nie, sangat humble, mesra dan happy go lucky. Bila di hulurkan businesscard, *amboi hulur businesscard kat artis kau ekekeke Yana Samsudin cuba meneliti penuh khusyuk dan cuba menghafal nama kami sebaik-baiknya. 

Kata si Ujang [klik] " jangan terkejut kalau dia masih ingat korang kalau jumpa Yana Samsudin lagi kat mana-mana event nanti, sebab dia memang mudah ingat orang" . Tapi seriusla MY nak kata, dia seorang artis yang bagus.

8 comments:

  1. jumpa dia lagi ce tanya balik ...=) tak igt jual nama aku hahaha

    ReplyDelete
  2. untung la retis jumpa retis haha

    ReplyDelete
  3. Uhh...
    Bikin jeles gambo itu.
    Xmo komen.
    Hahah

    ReplyDelete
  4. Serius ke dia ni Yana Samsudin??? agak lain.. hurmmmmm

    ReplyDelete
  5. tuh diaaa.... comel ang kalahkan yana..

    ReplyDelete
  6. amboi.....mantap ni cewekna.......kunjungan perdana ..bos...

    ReplyDelete
  7. wow..bergambar ngn retis..comel dia.

    ReplyDelete
  8. PA dia sedang baca ni. Ehem!

    ReplyDelete

Created By Sora Templates