travel, food and lifestyle blog

Sunday, December 22, 2013

All Day Makan di Mukha Cafe TTDI | AllDay Media


All Day Makan di Mukha Cafe TTDI | AllDay Media | 18 Disember 2013 *hari rabu tu dapat invitation oleh bro Framestone ke event All Day Makan Private event di Mukha Cafe TTDI. Secara ringkasnya Event All Day Makan ini adalah untuk memperkenalkan  syarikat pengiklanan baru AllDay Media kepada para blogger dan jemputan yang hadir . Korang blogger mesti tahu Advertlets kan , ha skang dia dah change to AllDay Media .


Jejak je kaki selangkah ke dalam  Mukha Cafe ni..*Wow, nice decoration






"Turkey and Beef Bacon Wrap" antara makanan yang menjadi tumpuan malam tu. *tambah 2, 3 pun tak cukup lagi wei ahahaha

 
Pencuci mulut yang ada ialah Chocolate Mud Cake skali pandang meh. *Ko ingat aku nak ambik ko? Tapi tak tau kenapa tetiba gatal tangan nak rasa kan. Masuk je dalam mulut, terlopong keenakan . *perghhh ni rasa nak ambik letak dalam bag wat balik nie. hahahha. Nasib baik wa ni beretika orang nya. eh kbai.


Nah gelojoh betol diorang ni kan. *eh meja sape tu. krikk krikk krikkk .erkkk kbai hahha


Lepas makan apa lagi, meet and greet la dengan tetamu yang hadir. Kang nanti diorang kata wa ni sombong plak kan. uhuks. Mana tau dapat masuk projek-projek besar ke kan. eh ahhahaha


Tapi yang tak tahan nya aku dibuli teruk malam tu. huhu. Sabo jela. hahahha.


Setiap mereka ada topik masing-masing. Business pun ada, topik berblog pun ada, yang paling menabah meja kitaorang ni ha, aku asyik kena bahan je. * maklumla kita ni newbe kan ekekek.


Malam ni peluang wa kenal ramai blogger hebat. Jika dulu hanya kenal di alam maya, skang semua ada di depan mata ha.


Ok get ready semua, kita tengok sapa dapat cabutan bertuah, hadiah nampak hebat-hebat tu. hahaha.


Haish susah betol kan, semua pakat nk ambik gambo dengan wa. * erkkk lariii hahaha


Ok. Majlis tamat tepat kol 10.00 pm.


Lastly sesi bergambar bersama bloggers, selamat berkenalan kepada blogger yang hadir. Thanks juga kepada Bro Framestone invite ke event ini. *jangan lupa jemput lagi ya hihihi

Bagi yang berminat untuk mencuba menu ataupun mengadakan private event di Mukha Cafe, bolehlah layari laman web mereka di www.MUKHA.com.my [klik] untuk keterangan lanjut.

MUKHA CAFE TTDI
15, Lorong Rahim Kajai 13, Taman Tun Dr Ismail,
60000 Kuala Lumpur, 60000, Malaysia
+603-7732 2248

.
Share:

5 comments:

  1. Dapat undangan tu mesti restaurant tu sedap sangat.

    ReplyDelete
  2. makin sihat la abg mawar kita nie hehehe

    ReplyDelete
  3. best la ko madi jalan2 makan... syok beb...

    ReplyDelete
  4. Event ni bagus sebab dapat kita blogger berkumpul dan berjumpa.....

    ReplyDelete

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive