Wednesday, November 13, 2013

[KESIHATAN] Penerangan Tentang Isu Bahaya Tampal Cool Fever Di Dahi oleh Dr Halina | Cara Penggunaan Cool Fever Dengan Betol

Rasanya memang dah heboh tentang hal ni. Kalau difikir dengan logik pon memang orang akan percaya. Dapat pula kat manusia-manusia kreatif ha jadi la sesuatu kan ekekek. 

Gambar Sekadar Hiasan [klik]
Memandang kan isu ni memang biasa kita lalui memang semua teruja la kan. Tambah pulak ada hubung kait dengan masalah kesihatan.

Instagram

Pertama kali MY tengok pasal ni percaya jugak. Tapi semua benda yang nak share kena la buat kajian dulu kan. Mana tahu ada benda disebaliknya. Paling selamat kita kena tanya empunya statement dulu. So bila dah di kaji sana sini. Ni la jawapan yang saya dapat.

Berikut merupakan statement yang digembar-gemburkan dan dibawahnya pula penerangan dari Dr. Halina sendiri.



Ini adalah pengesahan dari Dr Halina sendiri tentang isu Bahaya Tampal Cool Fever Di Dahi mengenai statement ini. Rujuk foto dibawah.

>>KLIK PADA PAUTAN DIBAWAH UNTUK PENERANGAN<<





Mohon share :)

18 comments:

  1. Baru nak risau sebab before ni selalu pakai coolfever, so lepas ni pakai wet towel jer, lagi berkesan dari coolfever. thanks for sharing :)

    ReplyDelete
  2. Salam daripada Zalora Malaysia,
    Kami sangat meminati blog anda dan cara penulisan anda menarik perhatian kami.
    Pihak Zalora Malaysia begitu berminat untuk menjalinkan kerjasama bersama pihak anda. Sila email kepada kami di zalorateam@zalora.com.my

    ReplyDelete
  3. T kasih diatas perkongsian ye.. mmg perlu kita semua tahu ni.. :)

    ReplyDelete
  4. selalu pakai tuala basah.. sebab bagi lisa kalau lisa demam dengan tuala basah tu ag cepat baik demam tu .

    ReplyDelete
  5. tuala basah memang betul...mandikan terus dan kerap lagi baik....tapi cool fever pun sedikit sebanyak memang membantu meyerap panas kat kepala...tak sampai beberapa jam...cool fever boleh jadi kering macam kerepek ....kadang2 ada ibu dah terlalu mengantuk sangat...tidor kejap2 jer semata nak pastikan suhu badan anak tak panas sangat...jadi nak tak nak kena guna jugak cool fever sebagai bantuan....tapi apapun terpulang pada cara masing2 menggunakan apa saja alat bantuan yg ada dipasaran untuk meredakan demam sianak.....yg penting kena percaya pada Allah sekali produk yg baik dan sesuai pada anak masing2.....

    ReplyDelete
  6. tak pernah pakai pun menda alah nie selalu mandi kerap jer haha

    ReplyDelete
  7. Please read Dr Halina's caption regarding the statement. Beliau menafikan tulisan di atas dari beliau dan sekaligus statement menmpal cool fever di dahi akan menyebabkan celebral palsy adlah salah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi sila baca betol2 artikal ni. Kan saya suruh klik pada instagram dr harlina utk penerangan sebenar.

      Delete
    2. Hi sila baca betol2 artikal ni. Kan saya suruh klik pada instagram dr harlina utk penerangan sebenar.

      Delete
  8. CEK INSTAGRAM DR HALINA. DIA TAK PENAH CAKAP CAMTU. ORANG GUNA NAMA DIA UNTUK YAKINKAN PENIPUAN NI. BENDA YANG TAK BETUL JANGAN SEBARKAN. MINTA ADMIN DELETE POST NI. JANGAN BUAT ORANG KELIRU.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi. Saya rasa awak x baca betol2 entry ni. sila baca betol2 artikal ni. Kan saya suruh klik pada instagram dr harlina utk penerangan sebenar. Terima Kasih

      Delete
  9. Saya memang tak tampal cool fever pun kat badan anak..jerlum ikut petua orang dulu-dulu saja

    ReplyDelete
  10. tips yang baik...tapi guna tuala lebih berkesan

    ReplyDelete
  11. org jepun yg cipta cool fever tu...elok je pandai diorg tu

    ReplyDelete
  12. thanks atas perkongsian abam ni

    ReplyDelete

Created By Sora Templates