travel, food and lifestyle blog

Sunday, April 15, 2012

BEN ASHAARI TANYA 5 BLOG BEST PILIHAN SAYA


tujuan segmen hari ini adalah untuk mencari atau menimba ilmu dari blog blog yang menjadi kegemaran rakan rakan blogger yang lain serta bertukar tukar citarasa ..

Kalau korang semua nak tahu apa yang wadi suka untuk berblogwalking adalah semua ada pada 5 blog yang wadi akan bagitau .

blog ni memang stylo. berdakwah dalam cara yang berbeza. menyampaikan dakwah dalam bentuk komik. senang dan mudah untuk remaja seperti wadi untuk faham. memang stylo. Banyak info dan perkara yang kita boleh dapat kat sini . tak caya cer terjah. :))

yang ni sape tak kenal Abg Eq. Dia slalu buat segmen. Dan blog dia memang stylo, penuh info dan memang peramah dengan followers dia.  Tak caya cer terjah blog dia, pasti dapat respon pyer. hehhe


Blog ni plak wadi suka sebab dia banyak menceritakan hal-hal yang berlaku di sekeliling kita. Maksud wadi , pasal personal dan yang lebih penting entry pasal event atau aktiviti yang beliau join. Best. dan yang paling penting, nampak gaya tuan blog ni macam sekepala ngan wadi. hehe.harapla. 

hahaha. blog ni plak bagi wadi memang simple. Tapi memang gempak giler, sebab setiap entry dia memang nampak kesungguhan yang beliau letak. Maksud wadi kesungguhan dalam melukis kartun. memang stylo ah. Kalo korang nak tahu, selain kestyloan dia melukis katun tu, Entry dia memang semua lawak-lawak n simple. mana taknya kalu satu entry dia dapat komen sampai mencecah seratus lebih.
 Tak caya gak , try r terjah.


Yang ni mesti semua kenal kan. hahaaha. Slalu gak buat segmen  dan banyak pasal isu semasa yang disampaikan dalam  berkaitan dengan diri beliau sendiri. Best

secara keseluruhannya wadi lebih suka blog yang
- Simple( bukan karangan Bahasa Melayu )
- Dalam bentuk komik
-Lawak
-Isu semasa
- Diari online
-Segmen (hehheh)
- Bukan jiwang ( memang gua tak suka)

Berminat ? Ok , kalau berminat jom kita layaann segmen ni yang akan  tutup pada jam 2 petang ni. Cepat-cepat.











Share:

36 comments:

  1. wah wah wah ko...semakin maju n mendapat populariti dalam kalangan blogger..woot woot...chaiyok la bro..i like ur style..terharu sekejap..hihihi

    ReplyDelete
  2. hahhahaha tahniah jugak untuk anda..

    ReplyDelete
  3. cik plak x brape suke join segmen bagai nih..hehe
    neway,terus sukses ya!

    ReplyDelete
  4. Best gak ..nak join juga !!!

    ReplyDelete
  5. taw blog awak ni dari blogger ariffin mutalib...hehehe

    join jgk segmen abg ben ni
    http://anisa-mylife.blogspot.com/2012/04/segmen-5-blog-best-pilihan-saya.html

    ReplyDelete
  6. Sandra Azwan~ thnks gk coz folloe

    ReplyDelete
  7. Thanks sudi jenguk belog YM. YM folo...:D

    ReplyDelete
  8. hai awak...
    miss z dtg dari segmen BA...
    dtg nak cek blog pilihan awak hehehe...

    jom dtg blog miss z

    http://misszberceloteh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. terjah balik sini dari segmen abg ben

    ReplyDelete
  10. dari segmen abg ben... dh follow cni =)

    ReplyDelete
  11. tak join, tp Zam nk tmpg bw kat sini~ :)

    ReplyDelete
  12. lifedearstory.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-tanya-5-blog-best-pilihan.html

    datang sini ^^v nah gulagula --o

    ReplyDelete
  13. Dari segmen yang sama.. http://rochellesecret.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-tanya-5-blog-best-pilihan.html :)

    ReplyDelete
  14. huhuhu.. thanks bro... terharu... huhuhu

    ReplyDelete
  15. Zamani~ time kasih coz sudi dtg bro

    ReplyDelete
  16. asyik2 blog uncle jonni je masuk..XD

    ReplyDelete
  17. hehehehe.. best tue... mmg best

    ReplyDelete
  18. wish my blog to be on d list soon^^
    Nice to know U^^

    *Sorry.. ayat COPY PASTE..
    Banyak sgt nak kena taip^^*

    ReplyDelete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive