travel, food and lifestyle blog

Tuesday, February 14, 2012

BEST PHOTO CONTEST by AkinAmar


Bila dah di taq oleh Ariffin Mutalib tetiba rasa terbuka hati nak join contest dari Akin Amar nie.


Syarat- syarat penyertaan simple je :

1. Buat satu entry yang bertajuk " BEST PHOTO CONTEST" by Akin Amar. 

2. Letakkan banner contest di atas dalam entry korang tu dan linkkan terus ke entry contest ini. 

3. Paling penting , upload gambar yang korang rasa gambar paling best yang menggembirakan bagi korang dan Lengkapkan slogan " Saya rasa gambar saya best kerana ............" 

4. Follow blog akin bagi memudahkan korang untuk mengikuti perkembangan contest ini. Tapi tiada sebarang paksaan ya. 

5. Hah, korang jangan lupa pulak linkkan entry korang di ruangan komen ok. 

6. Tag tiga orang kawan korang dan makesure diorang tahu la. Baru meriah you"ll. hee^^ 

7. Korang dialu -alukan memberi pandangan tentang blog picisan akinamar ini. ( Ini kalau rajin, tidak wajib yer kawan-kawan;) 

Tarikh tutup penyertaan : 03 March 2012 / 12pm


Jadi saya telah memilih gambar nie untuk memeriahkan contest dari akinamar nie ;)


Saya rasa gambar saya best kerana bila budak yang berumur 20an melepas geram untuk bermain di taman permainan yang sudah tidak sesuai dengan umur mereka lagi. Ternyata jelas tergambar kegembiraan di wajah-wajah mereka.
So sweet :)

Dalam contest ni aku nak ajak kawan-kawan blogger juga.
Jom kita tengok sapa yang kena .




sape yang kena taq ni jom la kita memeriahkan contest ni ya :)


Ok rasanya semua syarat dah wadi selesaikan, jadi nak berterima kasih kepada yang terlibat termasuk 
Ariffin Mutalib sebab sudi taq saya ;)


Share:

10 comments:


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive