Tuesday, December 27, 2011

Pengembaraan Gua Tempurung


Maaf sila pakai spek 3D untuk gambar ini hehehehe

tak sabar- sabar nak tahu ape yang ada kat dalam tu. hehe

ha ni la cabaran yang paling getir buat aku.. Alamak dah takder jalan lain ker? kalau tersilap leh patah pinggang nie.. haish.

mana tak nya beb. tengok ar sendiri. mau tak menggigil kepala lutut.

bila dah sampai bawah semua boleh tarik nafas lega

bila dah selesai turn aku, x pasal-pasal kena jadi pak pacak pegang lampu suluh.. haish

dah macam PATI plak diorang ni. lubang apa plak kat depan diorang tu? cuba tengok betul-betul.

tengok-tengok last skali kena masuk. ha ha ha. apa lagi berebut la macam nak naik bas waktu time sekolah dulu. huhu

sedar tak sedar dah duk bawah tanah dah.. ngeeeeeeeeee

Ni bahagian pertengahan perjalanan kami. Ha apa lagi jom tinggalkan kenangan.

nah ambik kau lagi beso diorang conteng.. hahaha

Setelah empat jam pengembaraan , berjalan, merangkak, berenang, dan macam-macam lagi dalam gua tu akhirnya semua selamat sampai ke check point terakhir. yahooo. kami bebas. boleh makan.
 ( makan aje dia ingat ) 
ngeeeeeeeeeeeeeeeeee


0 comments: