travel, food and lifestyle blog

Tuesday, December 27, 2011

Pengembaraan Gua Tempurung



Maaf sila pakai spek 3D untuk gambar ini hehehehe


tak sabar- sabar nak tahu ape yang ada kat dalam tu. hehe

ha ni la cabaran yang paling getir buat aku.. Alamak dah takder jalan lain ker? kalau tersilap leh patah pinggang nie.. haish.


mana tak nya beb. tengok ar sendiri. mau tak menggigil kepala lutut.


bila dah sampai bawah semua boleh tarik nafas lega


bila dah selesai turn aku, x pasal-pasal kena jadi pak pacak pegang lampu suluh.. haish


dah macam PATI plak diorang ni. lubang apa plak kat depan diorang tu? cuba tengok betul-betul.


tengok-tengok last skali kena masuk. ha ha ha. apa lagi berebut la macam nak naik bas waktu time sekolah dulu. huhu



sedar tak sedar dah duk bawah tanah dah.. ngeeeeeeeeee


Ni bahagian pertengahan perjalanan kami. Ha apa lagi jom tinggalkan kenangan.


nah ambik kau lagi beso diorang conteng.. hahaha


Setelah empat jam pengembaraan , berjalan, merangkak, berenang, dan macam-macam lagi dalam gua tu akhirnya semua selamat sampai ke check point terakhir. yahooo. kami bebas. boleh makan.
 ( makan aje dia ingat ) 
ngeeeeeeeeeeeeeeeeee


Share:

0 comments:

Post a Comment


Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir batin kepada semua pembaca setia blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Labels

Blog Archive