travel, food and lifestyle blog

Thursday, November 14, 2013

[GIVEAWAY] Simple GA - 3D Puzzle | Blog Abah Careno

[GIVEAWAY] Simple GA - 3D Puzzle | Blog Abah CarenoPerggggggghhhh weh korang, ketar-ketar lutut dah nie . GA ni simple giler kot syarat dia, kalau tak join memang menyesal la habaq hang.( ha kan dah keluar loghat Utara ) ekekekek. Ha disebabkan Akiff comel jugak wa pun join ekekek.



Instagram

"Hari ni aku nak lancarkan GA terbaru dari aku... dah lame tak buat GA kann... hehehe... hadiah yg aku tawarkan adalah 3D Puzzle yang bernilai RM50.00... sample hasil 3D Puzzle yg dah siap mcm kat atas ni... kalau nak tahu lebih detail korang boleh klik link setiap satu yg aku bagi kat bawah ni...marqiscareno [klik]


So apa tengok-tengok je tu? orang nak benda ni kena beli dengan tokey marqiscareno [klik] tapi kali ni dia bukak peluang nak bagi free kot. Bila lagi? Nila masa dan ketikanya. Jangan sampai terlepas sudah. Jangan lupa ajak member-member skali join.

Kalau nak join leh pergi ke Simple GA - 3D Puzzle [klik]

TARIKH TUTUP ADALAH 29 NOVEMBER PUKUL 12 TENGAH HARI
.
Share:

4 comments:

  1. kenit terjah sini dari segmen yg sama ... semoga berjaya (^_^)

    http://rusukiri.blogspot.com/2013/11/simple-ga-3d-puzzle.html

    ReplyDelete
  2. terjah sni dari segmen yg sama..
    good luck..

    ReplyDelete
  3. Assalam.. jenjalan tinggal jejak kat sini.. masih menanti siapa pemenangnya..hehehe..

    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/11/simple-ga-3d-puzzle.html

    ReplyDelete
  4. ayu dtg dari giveaway yg sama..good luck ye..

    ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye ...tq

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/11/simple-ga-3d-puzzle.html

    ReplyDelete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive