Sunday, February 03, 2019

MAIN PUBG MOBILE SECARA PERCUMA DENGAN YOODO

Player Unknown’s Battlegrounds atau lebih dikenali sebagai (PUBG) semakin popular dan sudah menjadi fenomena di beberapa buah negara termasuk negara kita Malaysia. Tidak dinafikan ya kalau mak budak pun boleh terjebak dengan permainan ni especially PUBG MOBILE.


Oleh hal yang demikian, satu event besar-besaran iaitu Kejohanan Rasmi Kebangsaan PUBG MOBILE Official (PMNC) telah dianjurkan oleh PUBG Corporation dan Tencent Games dengan Yoodo sebagai Telco Digital Rasmi kejohanan.


Yoodo telah bukan saja telah menjayakan peranannya sebagai salah satu penaja PMNC, tapi mereka juga telah berbesar hati menyediakan (PUBG) MOBILE Add-on untuk para pelanggan mereka. Untuk pengetahuan korang, Yoodo merupakan telco Malaysia yang pertama ada menyediakan add-on untuk permainan popular PUBG ini. Apa yang menariknya, mereka menawarkan data PERCUMA untuk akses permainan PUBG MOBILE.


Untuk menikmati PUBG MOBILE Add-on eksklusif Yoodo, pengguna hanya perlu menavigasi senarai add-on. Seterusnya pilih PUBG MOBILE Add-on. Dengan ini, pengguna akan dapat menikmati 20GB data mudah alih PUBG untuk bulan tersebut.

 

Jadi bagi korang yang suka main PUBG MOBILE tu, tunggu apa lagi segera bertukar kepada Yoodo dan mainlah sepuasnya tanpa masalah data. Untuk maklumat lanjut mengenai PUBG MOBILE Add-on dan tawaran hebat dari Yoodo bolehlah melayari mana-mana medium berikut:

Website: www.yoodo.com.my
PMNC Tournament: www.yoodo.com.my/pmnc2018/

19 comments:

  1. wow didn't know there's pubg mobile as my son do likes to play pubg. His classmates too are playing them when they have the free time. I can let him know of this too.

    ReplyDelete
  2. Menarik juga ni. Nanti LeYa boleh cadangkan pada Otomen Taro yg suka benar main PUBG ni..hehe.. Bagus3x.. Thank you atas info ni

    ReplyDelete
  3. wah! kite memang hantu pubg wak. rasa nak port out telco sekarang dan pakai yoodo je hehee

    ReplyDelete
  4. oh my, aida memang la kurang arif bab ni.
    mr.asben pakar la. gajet, games, etc memang kepakaran dia :) ha ha ha ha...
    yoodoo ni aida pernah baca. boleh buat plan phone sendiri, kan?

    ReplyDelete
  5. allhu nasib baik kita tak install PUBG ni, kalu tak seronok bukan main dapat main game PUBG ni free dengan Yoodo ni. Kaki game sila beralih guna line Yoodo sebab memang sesuai untuk korang

    ReplyDelete
  6. Akak memang x reti la bab2 game nak2 game PUBG yang tengah hangat sekarang ni...x dinafikan semua umur main game ni kan..kat opis akak ni ramai je ya g main...jangan tanya akak sebab sumpah akak x reti bab nim.hahaha

    ReplyDelete
  7. blh perkenalkan dgn kawan2 ni. kawan2 saya byk je yang layan pubg ni. saya main rasa macam nak muntah. haha. taktau macam mana orang boleh addicted dgn benda ni. sesuai sangatlah guna yoodoo ni.

    ReplyDelete
  8. Interesting. I am not a PUBG fan. But, will share it with those who playing it.

    ReplyDelete
  9. wah berita baik pada peminat game pubg ni..memang tgh hot pubg ni kan..tapi sis tak tau menahu pasal game ni hehe..

    ReplyDelete
  10. Ya Allah..
    Kita ni xtahu pape pasal PUBG ni.
    Nak sebut pun tak reti. Haha..
    Ada pernah terbaca pasal yoodo ni.
    Tapi ntah la. Tak berapa nak paham.

    ReplyDelete
  11. I saw many PUBG players so excited to this event. the MOBILE Add-on sounds like a good idea for them too. Yoodo is so nice to organise such events oh. good one!

    ReplyDelete
  12. Wah!! Bestnyer kalu yg main PUBG nie better bertukar kepada yoodo la!! Boleh lenjan sepuasnya tanpa masalah data.. Memang satu berita yg baik buat kaki gamers nie..

    ReplyDelete
  13. teringin nak main PUBG ni...best tak..paling penting boleh addicted dan terror x hahahaha..tapi best kalau main dan boleh membawa kita ke satu persada yang hebat cam masuk pertandingan yodoo ni..mng dah kira pencapaian lah kan

    ReplyDelete
  14. Even saya gamer, tapi mobile game pun pening nak main. Tapi macam best je game trending kan, so kena cuba gak nanti.

    ReplyDelete
  15. permainan ni sekali dah terjebak memng takkan berhenti..bgus diaorng buat pertandingan, dapat hadiah lumayan..yoodoo ni nak baca details pasalnya la, nak tau mcm mne berfungsi

    ReplyDelete
  16. Hehe emi belum terjebak dengan pubg, dan rasanya memang takkan terjebak pun hehehe. Harap2nya begitulah. Takut kang addicted pulak

    ReplyDelete
  17. Sekarang jadi gamers pun boleh buat duit kan. Nasib Rawlins belum terpengaruh nak main PUBG lagi hahaha

    ReplyDelete
  18. adik-adik suka sangat main PUBG ni. I called it P-U-B-G until my husband kata sebut dia PUB-G. Haha.

    ReplyDelete
  19. Hopefully e-sport benefits to the young generations. By the way, master in language also important.

    ReplyDelete