travel, food and lifestyle blog

Saturday, August 30, 2014

INTENSE ENERGIE BC100 | MIRACLE LOTION


INTENSE ENERGIE BC100 | MIRACLE LOTION | Dah berapa bulan Kak Myn (ibu kepada Iqwal) mengajak MY untuk join beliau untuk jual satu produk ni. Memandangkan MY ni jenis tak pernah ada pengalaman dalam dunia bisness, peluang tu MY tolak dulu secara baik. Bukan kerana apa, kerana tidak ada masa dan tak bersedia lagi.

INTENSE ENERGIE BC100
INTENSE ENERGIE BC100
Tapi bila di perhati, ditenug sekian lama dengan apa yang mereka buat. Terdetik kat hati MY untuk mencuba.

"WHY NOT AKU TAK TRY ?"

So MY ambik keputusan untuk jumpa dan dengar tentang business mereka. Rupa-rupanya mereka jual lotion. 

Hurmm lotion je ke?

Dengar cerita boleh untung giler-giler kan. Tapi lotion bukan sebarang lotion. Kalau tengok testimonial pon kita dah leh tahu bagaimana dengan product ni. Bukan testimonial biasa *testimonial dari google, tapi testimonial dari conversation antara Kak Myn dengan dia punya customer sendiri kat whatssapps. 

So dengan niat daftar menjadi ahli, MY telah dapat 2 botol product tersebut, iaitu INTENSE ENERGIE BC100 . 2 botol ni adalah untuk kegunaan diri sendiri dan untuk parents MY kat kampung. Memandangkan ada kawan MY berminat nak try, MY telah jual kepada beliau sebotol.

Mari MY perkenalkan kepada korang dengan Intense Energie atau BC100 Body Cream. Sejujurnya MY bukan mahu menentukan hidup korang, tapi MY hanya mahu mensyorkan dan berkongsi kelebihan produk Intense Energie atau BC100 Body Cream ini kerana dari pengalaman MY.

Kenapa saya ingin mensyorkan Intense Energie atau BC100 Body Cream pada anda?

Sakit Bahagian Belakang | Kawan MY tu memang aktif kat gym, so menurut dia beliau mengalami sakit di bahagian belakang yang stress. Dah cuba beberapa ubat sebelum ni, tapi hasil tak memberangsangkan. Selepas beberapa jam MY balik berjumpa dengan beliau untuk serahkan Krim INTENSE ENERGIE BC100 tu, tetiba dapat mesej dari beliau kat whatsapps.

Alhamdulillah, masa ni keyakinan MY kat Krim INTENSE ENERGIE BC100 ni makin kuat. Pasti katanya nak oder lagi untuk Mak dia kat kampung. Katanya mak dia selalu sakit kaki. Dan ini merupakan testimonial saya yang pertama dan ada beberapa lagi testimonial dari penyakit yang berbeza akan MY share dengan korang tak lama lagi. Insyaallah.

Antara testimonial lain
Antara testimonial lain

Untuk pengetahuan korang, Krim INTENSE ENERGIE BC100 ni boleh merawat banyak lagi penyakit, Insyaallah. Antaranya ialah:

Penyakit Kronik adalah seperti :

Darah Tinggi
Darah Rendah
Migrain
Strok
Kanser
Gout
Sakit Sendi dan Tulang
Penglihatan yang Kurang Jelas
Kencing Manis
Obesiti
dan Sebagainya

Faedah Unik Intense Energie


1. Mengaktifkan sel darah dengan
memisahkan kelompok Rouleaux 
sel darah yang melekit
2. Membantu melancarkan
peredaran darah dan
membekalkan oksigen
kepada sel-sel darah badan
3. Memulihkan medan tenaga manusia bagi memberikan perlindungan kuat daripada bahaya radiasi
4. Menyesuaikan cakra manusia (titik pusat tenaga badan manusia) kepada tahap yang sihat
5. Meningkatkan keanjalan kulit dan kelihatan awet muda
6. Meningkatkan tenaga, anti-stres, ketenangan yang lebih baik dan melegakan tekanan

7. Resapan yang cepat ke permukaan kulit dan melembapkan kulit secara intensif (khususnya kulit yang kering)

Cuba dulu baru tahu akan kesannya. Jika ingin mendapatkannya boleh

Like facebook pages : intenseenergybc100 [KLIK]
dan ke blog mybc100.blogspot.com [KLIK] untuk detail lanjut.


Untuk membeli Product BC100 Body Cream Sila SMS/WHATSAPPS ke:

BC100><NAMA PENUH><ALAMAT LENGKAP ke NO.HP:
Mawardi 0182266623

Share:

15 comments:

  1. dtg ke mari sb slu gak rasa sengal2 kat bdn.. hehe.. menarik nih

    ReplyDelete
  2. menarik juga.. kalau tengah period pain, elok pakai ni... wahhh nak try juga!

    ReplyDelete
  3. BC100 ni elok untuk kulit eh? #Panau

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum...Berapa rm sbotol?

    ReplyDelete
  5. mana nk dpt ni

    ReplyDelete
  6. Boleh mesej /whatsapps no yang ada kt atas

    ReplyDelete
  7. kalau letak dkt muka boleh? boleh hilangkan jerawat tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh...sya dh try...jadi j..first kulit makin flawless and scnd..jrawat sume dh kcut..yeay...dh try..cubalah..x rugi pun blanja duit utk kcntikn dri...plus consume vitamin c coz jrawat klh dgn vitmin c..2 n saya consume smpai skrg utk dpt klit flawless...

      Delete
  8. Mawardi ... skrg ni kan harga nya dah jadi rm190.80sen ... kenapa tak ubah2 harga ikut harga di HQ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya mmg harga sekarang sudah seperti trsebut. kenapa ya?

      Delete
  9. Di mana saya nak beli krim ni n berapa rm

    ReplyDelete

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive