travel, food and lifestyle blog

Tuesday, February 11, 2014

Lobster Oh Lobster | Mencari Resepi Masak Lobster

Lobster
Lobster Oh Lobster | Mencari Resepi Masak Lobster | Wow sangat teruja bila tuan rumah kata nak masak Lobster sebelum kami fly balik semenanjung. *terkejut, tak pernah terfikir nak makan Lobster nie. Apa yang MY tahu, Lobster ni memang mahal. kalau tak ada duit ratus-ratusan dalam poket jangan mimpi lah kan. Ada resepi Lobster ni di sesetengah restoran boleh mencecah ribuan ringgit. * wowo apakah itu !

Goreng-goreng

Sempat jugak tengok macamana penyediaan tuan rumah nak masak Lobster nie. *kalau nak suh kami masak alamak makan lobster mentahla jawabnya haha. Skill kena ada, kalau tak tak tahu la hasil dia jadi camne.

Okeyh dah siap, sedia di hidang
*tadaaaaaaaaaaaaa Okeyh dah siap.. mohon tengok aja la ye. Nyum-nyum, dah boleh hidang untuk dinner kami dengan tuan rumah.


Ha amacam menggoda tak? Jom makan hehehe
Semua dah terhidang, so jom baca doa makan. *Yuk umph sedap hingga menjilat jari. eh huhu


Share:

13 comments:

  1. besarnyaaaaaaaaaaaaaaaaa..nakkk !

    ReplyDelete
  2. Dlu Sllu Keluar Pegi Makan Seefood di Labuan Dan Sabah Lepas Hbis Kuliah Di UMS..Huhu...Lobster Rm 200 Mahal...Yg Lain Murah..

    ReplyDelete
  3. Perhhh.. beratuss....giler mahal..dulu2 , berpuluh jer kot
    http://kuronofu91.blogspot.com/2014/02/entri-2014-yang-pertama.html

    ReplyDelete
  4. oh nooooo...siyes SA terliur..kat sini mana nak cari lobster..kalau ada pun mahal nak mati ni.....

    ReplyDelete
  5. pergghh!! 2 ekoq aku makan..sedap tak hinggat.men ggt2 jek..ekekkee

    ReplyDelete
  6. uish, best nih
    tak pernah try lagi makan lobster besar gedabak camni

    ReplyDelete
  7. tingin nak mkn lobster.. mesti mahal nih.


    http://myarcrafting.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. perggghhhh.. besar tu lobster.. terbaek bro..

    ReplyDelete
  9. Macam mana caranya hendak makan saiz udang bersaiz besar seperti itu? Tentu isinya manis.

    ReplyDelete
  10. Fuhh... mmg besar lobster tu MY.. puas btul dpt makan tu. Layan ratah je pun syok.. best2.. :) :)

    ReplyDelete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive