travel, food and lifestyle blog

Saturday, January 25, 2014

Takut Nak Derma Darah | Pengsan Selepas Menderma Darah



Takut Nak Derma Darah | Pengsan Selepas Menderma Darah | Hari ni ada yang cuba mencuit hati MY, bila syok-syok dok check keyword kat mawardiyunus.com ni, ada stu keyword yang memang kelakar habis.


Hahahha. *takut bebeno nampaknya dia nak derma darah. Sampaikan cari cara nak pengsan masa derma darah  ekekeke. Mentang-mentang la semua ada di hujung jari kan. hahahaha. *tak habis lagi wa nak gelak.

 Dulu pernah MY buat entry tentang Derma Darah nie. *akisahnya pensan lepas derma darah [klik].


Share:

3 comments:

  1. hahahha ok tersangat tergelak..mcm over da ni rase..hehe

    ReplyDelete
  2. nad bukan pengsan..first2 dah kene reject takleh derma darah..haha..

    ReplyDelete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive