travel, food and lifestyle blog

Thursday, March 15, 2012

Istilah Minda: My Doodles


Dengki bila tegok semua bloggers ada Doodles sendiri. 
Teringin nak ada jugak. So hasil dari Kecemburuan itu Wadi pon buatlah .. ngeeeeeeee 
kepala je sempat.. heheh.


Komen sikit . hehheh apa yang tak kena . kalau suka leh la tempah ngan Wadi heheeh

Share:

13 comments:

  1. Doodles ni binatang ke ape ekk

    ReplyDelete
  2. hahahh.. gua pon xtau ngeeeeeee.. ikut orang je.. ko nak jugak ke bro.. nnti gua buat .. :)

    ReplyDelete
  3. hak3..aku mmg x pandai nk buat binatang ni..hehe

    ReplyDelete
  4. ahahaha! comel kowt. nk satu, boleeeee? heee

    ReplyDelete
  5. eyqa.. nnti saya free saya buat ye, kalau x cantik jangan mara

    ReplyDelete
  6. cantik apa... cantik.... cuma...
    hmmmmm...cuma... . badannya pegi mana bro...
    huhuhuhuhu....

    ReplyDelete
  7. uncle jonni... hilang hehheh.. on process.. x sempat buat.. busy skit ngeeeeeeeee.. apapon thanks coz puji.. :P

    ReplyDelete
  8. ehh lau aku nak jugak bole ? tp mata aku ta sebesor tu . haha

    ReplyDelete
  9. heheh nanti saya try wat yang mata sepet untuk cik gugu ..ngeeeeeee

    ReplyDelete
  10. buat la doodle full body. tapi yang ni memang nice.. cuma mata je beso sgt. huhu.. ;p

    ReplyDelete
  11. insyaallah next ime bro.. heheh.. btw thanks

    ReplyDelete


Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir batin kepada semua pembaca setia blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Labels

Blog Archive