Sunday, October 25, 2020

Tutorial Buat Duit Mudah Secara Online Di IshareFans


Kali ni saya nak kongsikan kepada korang semua macamana nak jana pendapatan secara mudah minima RM3 sehari menggunakan aplikasi iSharesFans secara atas talian (online). Memandangkan, sudah ramai yang berjaya buat duit dengan platform iShareFans ni. Jadi kat sini saya nak tunjukkan bagaimana tutorial nak mendaftar  iSharesFans dan melakukan task-task yang diberikan sehingga korang mampu menjana duit melaluinya.

Tutorial Jana Pendapatan Sampingan Menggunakan iShareFans

1. PENDAFTARAN


Pertama sekali, korang perlu melalui proses pendaftaran akaun. Di mana caranya cukup mudah, anda cuma perlu klik pautan berikut ; http://m.isharefans.vip/home/register/?i=330059 .

Kemudian anda akan dibawa ke paparan berikut.


Seterusnya pilih bahasa, masukkan nombor telefon bimbit anda diikuti dengan nombor password yang mudah anda ingati. Diruangan invitation code, anda boleh isikan dengan nombor berikut; 330059

Selepas pendaftaran anda berjaya, anda akan menerima paparan seperti berikut.


ISI MAKLUMAT PENTINGUntuk memastikan duit yang bakal korang terima akan masuk ke akaun anda, anda perlu mengisi kesemua maklumat dibahagian yang saya tandakan merah seperti dalam gambar di bawah . Sebelum itu, anda perlu ke bahagian "Account" untuk proses tersebut.


Untuk ke paparan tersebut, korang perlu tekan butang "Account" yang berada di bahagian bawah sekali di sebelah paling kanan. Setelah korang masuk ke paparan tersebut, kemudian korang boleh scroll ke atas sehingga paparan (dalam kotak merah) seperti dalam gambar di bawah ni kelihatan. Terus klik pada icon tersebut dan isi maklumat yang diminta dengan cermat.


Selepas korang selesai mengisi maklumat yang diminta, maka anda sudah layak untuk melaksanakan task yang mampu memberikan korang bayaran sehingga RM3 sehari.

2. JALANKAN TASK

Untuk proses menjalankan task, korang perlu ke paparan "Home". Pastikan korang menekan butang "Home" yang berada dibahagian paling bawah di sebelah paling kiri dan korang akan dibawa ke paparan seperti dalam gambar di bawah ni.


Perhatikan pada bahagian yang telah saya tandakan merah seperti dalam gambar di atas. Terdapat empat jenis platform yang boleh korang pilih untuk melaksanakan task iaitu TikTok, Youtube, Instagram dan Facebook. Korang boleh pilih mana-mana platform yang sesuai dengan menekan simbol/ logo tersebut.

Seterusnya saya akan tunjukkan sekiranya anda memilih untuk membuat task di Instagram. 


Selepas menekan tombol/icon Instagram, korang akan menerima paparan seperti dalam gambar di atas ni. Terus klik pada bahagian "Ordinary" untuk memilih task yang bakal korang laksanakan.


Klik dibahagian yang saya tandakan anak panah dan seketika butang 'receive' yang berwarna biru akan bertukar kepada warna kelabu. Seterusnya anda cuma perlu menekan tombol seperti yang aku tandakan di bawah :


Kemudian korang hanya perlu buat mengikut langkah-langkah seperti di bawah :


Seterusnya, korang boleh tekan butang yang tertera 'Visit' dan korang akan terus dibawa ke paparan skrin Instagram. Klik " Switch to the App" untuk memudahkan korang melaksanakan task di Instagram (tapi pastikan dalam phone korang ada aplikasi Instagram yang dah berdaftar).


Selepas itu, apa yang perlu anda buat ialah like post berkenaan, follow dan kemudian screenshot paparan tersebut (sebagai bukti task sudah di selesaikan). Simpan screenshort tersebut untuk langkah seterusnya.


Setelah itu sila kembali kepada aplikasi iShareFans, klik yang tertera 'Submit'.


Korang akan dibawa kepada paparan seperti dalam gambar di atas, silalah upload gambar yang telah discreenshot sebagai bukti anda telah melaksanakan tugas berkenaan dan tekan tombol 'Confirm Submit'.


Setelah berjaya membuat task, korang akan memerima imbuhan dari isharefans! Mudahkan?


Sebagai permulaan ni, sehari korang boleh jana RM3. Kalau dibuat hari-hari tanpa termiss, korang boleh dapat RM90 hanya dengan bermain telefon sahaja! Jadi rajin-rajinkanlah diri untuk buat task hari-hari.

Berikut pula merupakan minima duit untuk cashout mengikut level,

VIP 1 - ORDINARY ( WD RM 199 )
VIP 2 - SILVER ( WD RM 199 )
VIP 3 - GOLD ( WD RM 100 KE ATAS )
VIP 4 - PLATINUM ( WD RM 100 KE ATAS )
VIP 5 - DIAMOND ( WD RM 100 KE ATAS )
VIP 6 - DIAMOND 2⭐ ( WD RM 100 KE ATAS )
VIP 7 - DIAMOND 3⭐ ( WD RM 100 KE ATAS )
VIP 8 - DIAMOND 4⭐ ( WD RM 100 KE ATAS )
VIP 9 - COMING SOON

Bila korang sudah mencapai jumlah tersebut korang boleh request untuk withdraw dan duit tersebut akan terus masuk ke akaun korang.

Website

Download apps


3 comments:

  1. Madi punya pautan link ni http://m.isharefans.vip/home/register/?i=330059 dia direct ke link ni --> https://www.blogger.com/#

    ReplyDelete
  2. ciktom tgk dah ramai kawan2 yang join..mcm menarik sgt..nanti nak try jugaklah.

    ReplyDelete