travel, food and lifestyle blog

Followers

HOMEDEC SALEBRATION™ 2017


Rumahku Syurgaku !! Dah lama rasanya tak dengar tentang pepatah ni. Bagi mereka yang mempunyai keluarga, pepatah ini mungkin akan menjadi pegangan bagi mereka. Bagaimana pada mereka yang bujang? Kebanyakan mereka yang bujang termasuk saya sendiri banyak menghabiskan masa diluar rumah. Rumah tu hanya sekadar tempat persinggahan untuk tidur sahaja. Tapi kenapa agaknya situasi ni berlaku? *jom tonton video di bawah

Share:

MENU BARU DI Q THAI STEAMBOAT AMPANG | CHEESY MAKMAK


Dah lama rasanya tak pekena steamboat, alang-alang ke Ampang tempoh hari sempat jugak singgah di Restoran Q Thai Steamboat untuk makan malam selepas selesainya solat magrib kami di Masjid Al-Mustaqim yang berada beberapa minit berjalan kaki dari restoran ini.


Lokasi Restoran Q Thai Steamboat cukup strategik dan merupakan tempat tumpuan penduduk mencari tempat makan. Dengan keadaan Restoran Q Thai Steamboat yang besar dan bersih ianya dapat memberikan mood yang cukup baik untuk saya makan malam di sana.


Nasib kami cukup baik malam tu kerana Restoran Q Thai Steamboat baru sahaja memperkenalkan menu baru mereka yang berasaskan keju. Menu ini dikenali dengan #CheesyMakMak yang berharga hanya RM89 satu hidangan untuk 2 ke 3 orang makan.


Bagi saya, hidangan menu baru Cheesy MakMak ini sangat best, kerana kombinasi makanan steamboat yang ada bersama menu signature mereka iaitu Bangkok Chicken dan Chicken fried.


Untuk pengetahuan korang, "Mak Mak" merupakan pinjaman perkataan dari bahasa thai yang bermaksud banyak. Ini merujuk kepada konsep yang mereka cuba sampaikan dengan menu baru mereka iaitu "Keju yang banyak".


Nasi Goreng Tom Yam dengan keju juga menjadi sebahagian dari pakej ini . Saya sendiri akui menu seperti ini merupakan sesuatu yang baru dan mungkin agak pelik bagi sesetengah orang. Tapi, belum cuba belum tahu akan rasanya. Ternyata ianya boleh diterima dan sedap.


Untuk pilihan minuman pula, ianya tidak termasuk di dalam hidangan. Ianya perlu di tempah asing dengan harga seperti berikut.



Selain dari itu, anda juga mempunyai pelbagai pilihan menu gaya bufet dengan pilihan pelbagai jenis sayur-sayuran, makanan laut, ikan dan bola sotong, ayam diperap, sotong, udang dan banyak lagi Pakej (steamboat + sizzlingBBQ + dimsum) hanya RM38 per pax . Namun ada bahagian lain dengan udang lebih besar, ikan, seluruh ketam jenis yang dikhaskan untuk RM48 per pax (Arang BBQ + SizzlingBB + steamboat + Dimsum). Saya sendiri rasa cukup erbaloi untuk bawa keluarga dan rakan-rakan ke sini.


Alamat :
Restoran Q Thai Village
Taman Dagang
Ampang, Kuala Lumpur

Facebook : https://www.facebook.com/qthai.steamboat/
Website : http://qthaisteamboat.com/
No Tel : 019-282 2256
Share:

BUFFET RAMADHAN ALOFT KL SENTRAL 2017


Siapa sedar akan kewujudan sebuah hotel yang cukup unik dan cantik berlokasi betul-betul disebelah KL Sentral? Kalau korang nak tahu, hotel tersebut merupakan ALoft KL Sentral. Bagi saya hotel ni cukup unik dan moden. Untuk pengetahuan korang, sempena bulan ramadhan yang bakal menjelma tak lama lagi, pihak  ALoft KL Sentral telah mula membuat promosi buffet Ramadhan yang bakal dibuat di restoran Nook .


NOOK, A LOFT KL SENTRAL | Menepati konsep keseluruhan hotel ini, restoran Nook merupakan sebuah restoran yang berkonsepkan moden futuristik yang cukup memberi kesan kepada saya. Oleh kerana itu, ia telah menjadi salah satu restoran terbaik yang pernah saya jejaki setakat ini.



Promosi buffet Ramadhan di Nook pada tahun ini turut memperkenalkan menu utamanya iaitu Nasi Kambing Sumbat yang diketuai oleh Chef Ahmad Zaki Bin Harun. Selain daripada itu Nasi Ayam, Nasi Lemak, Bubur Lambuk dan Nasi Briyani bakal menjadi hidangan tumpuan kepada para pengunjung yang hadir untuk berbuka puasa nanti.

Nasi Kambing Sumbat 

Selain daripada itu ada juga juadah lain seperti Slow Braised Beef Shin Rendang, Ayam Percik, Ayam Masak Merah, Gulai Kambing, Gulai Itik, Rebung Masak Lemak Cili Api, Kari Ketam dan Kari Kepala Ikan.



Pilihan menu lain yang akan dihidang di buffet Ramadhan tersebut nanti adalah seperti Satay, Lamb Shish Kebab, Murtabak, Cucur Udang, Cucur Cempedak, prawn-squid-fish grill, ABC dengan pulut durian, dodol dan aneka jenis kuih muih dan pencuci mulut.


Bukan sahaja ditekankan pada masakan Melayu, malahan buffet Ramadhan di Nook, Aloft KL Sentral juga turut menyajikan menu masyarakat India, Cina dan Barat seperti Wok-fried Teriyaki Char Siew Chicken Fillet with Green Leek, Steamed Whole Seabass with Ginger Sauce, Lamb Pot Pie, Seafood Mousaka, Barbeque Chicken Wing dan banyak lagi.



HARGA BUFFET RAMADHAN 20017 | Harga untuk buffet Ramadhan di Nook, Aloft Hotel KL Sentral ini adalah RM135 nett untuk dewasa dan RM67.50 untuk kanak-kanak. Baucer berharga RM100 akan dijual kepada sesiapa yang membuat tempahan seawal 15 April hingga 28 Mei 2017 dan baucer bernilai RM90 akan diberikan kepada mereka yang membuat pembelian baucer melebihi 36 orang dan ke atas.


Rsvp : +603 27231188
Share:

PENTINGNYA MINUM PETANG | ELAK MAKAN MALAM BERLEBIHAN

Minum petang
Pentingnya Minum Petang | Elak Makan Malam Berlebihan | Adakah di antara pembaca-pembaca blog saya ni yang mengamalkan hi tea atau minum petang . Kenapa agaknya wujud istilah minum petang itu sendiri? Apa makanan yang biasa kita akan nikmati untuk minum petang ni? *eh banyak pulak soalan da

Bagi saya minum petang ni adalah menjadi satu perantaraan antara waktu makan wajib bagi kebiasaan kita iaitu makan tengahari dan makan malam. Biasanya minum petang ini adalah bermenukan sesuatu yang simple dan bukan dari ketogori "makanan berat"* just lite lite jer


Ianya juga menjadi salah satu sebab kukuh untuk melengkapkan suatu diet sihat bagi seseorang. Jika kita sudah menjamah "minum petang" secara logiknya kita tidak akan terlalu lapar sehingga tibanya waktu "makan malam". Dan ia juga dapat mengelakkan kita untuk mengambil makanan berlebihan ketika makan malam. *sudah pasti amalan makan malam adalah wajib bg setiap orang eh huhu

Jadi perjalanan diet sihat kita kan teratur dan lengkap . Insyaallah


Share:

WAKTU DILARANG UNTUK MANDI DAN PENJELASANNYA


WAKTU DILARANG UNTUK MANDI DAN PENJELASANNYA | Pernah kita dengar orang melarang untuk kita mandi di tengah malam kerana ada sebab-sebab tertentu berkaitan dengan kesihatan. Tetapi bukan sekadar waktu malam, masih ada lagi waktu lain yang kita perlu elak untuk mandi. Waktu tersebut ialah seperti berikut:

30 MINIT SELEPAS SOLAT ASAR | 30 minit setelah solat asar itu adalah waktu dimana darah didalam diri kita ketika itu sedang panas, jika kita mandi ketika itu, akan menyebabkan badan menjadi lelah dan penat untuk melakukan perkerjaan.

SETELAH MAGRIB | Jantung kita setelah maghrib sudah mulai lemah untuk melakukan perkerjaan. Jadi, kajian menunjukkan bahwa ketika ini jika kita mandi akan menyebabkan paru-paru boleh di masuki air dan boleh menyebabkan paru-paru basah.

SETELAH ISYA' SEHINGGA JAM 12 MALAM | Setelah solat isya, ini saatnya jantung kita berhenti dan melakukan istirahat, jika mandi ketika ini akan menyebabkan kerosakan jantung akibat kemasukan air. Sebaiknya mandi setelah 1 jam dari jam 12 malam. Antara pukul 2 - 3 pagi, itu akan lebih memberikan energy kepada badan seperti mana bateri yang telah lemah di cas semula.


Semoga info ini dapat membantu kita supaya dapat meningkatkan kesihatan diri supaya mudah untuk beribadah kepada Allah. Insyaallah, sama-sama kita sebarkan.

_foto hansgrohe-usa.com
Share:

KELAB RAKAN MALAYSIA, ROOPAWAN & PANTAI TIMUR FC BANTU GELANDANGAN KUALA LUMPUR



Pertubuhan Bukan Kerajaan (NGO) Kelab Rakan Malaysia bersama- sama portal membeli-belah atas talian, Roopawan (www.roopawan.com) dan Kelab Bolasepak Pantai Timur FC hari ini (18 Mac 2017) menganjurkan Program Bersama Gelandangan di Pusat Transit Gelandangan, Kuala Lumpur. 

Program khidmat masyarakat yang julung kali menggabungkan penganjur berbilang industri ini turut mendapat sokongan Pertubuhan Penyayang Islam Malaysia (Muslim Care Malaysia Society), Program Power of Sedekah (NGO), SME PESAT (Persatuan SME Anak-Anak Terengganu Di Selangor dan Wilayah Persekutuan), Shortea Barbershop dan MZ Patin berjaya menarik hampir 200 gelandangan dari sekitar Kuala Lumpur. 


Pelbagai bantuan ditawarkan termasuk pemeriksaan kesihatan percuma oleh pakar perubatan, khidmat gunting rambut percuma, pengagihan makanan tengahari dan pek makanan kering, pengagihan pakaian terpakai (free market) serta kemudahan bekalan asas seperti berus gigi, sabun mandi dan lain- lain lagi. Program Bersama Gelandangan ini turut disertai kira-kira 30 sukarelawan daripada gabungan agensi yang terlibat.


“Program ini akan terus diadakan secara berkala setiap 3 bulan sepanjang tahun ini. Kelab Rakan Malaysia mahu mengungguli dalam tawaran bantuan terhadap mereka yang memerlukan selaras dengan misi pertubuhan ini diwujudkan,” menurut Dato’ Mohamed Zain Bin Abdul Malek, Presiden Kelab Rakan Malaysia.


Program yang akan diteruskan pada setiap 3 bulan sepanjang tahun ini adalah selaras dengan hasrat kerajaan Malaysia dalam membendung gejala tidak sihat di kalangan gelandangan menerusi perhatian sewajarnya yang akan diberikan. Golongan masyarakat yang mampu boleh menghulur sumbangan peribadi ke Kelab Rakan Malaysia dengan menghubungi Cik Ezette, Ketua Biro Perhubungan Awam & Acara, Kelab Rakan Malaysia di talian +0179746520 atau emel ezette.kram@gmail.com.



Tentang Kelab Rakan Malaysia

Kelab Rakan Malaysia (KRAM) adalah pertubuhan yang bertujuan: 
➤ Mengeratkan perhubungan persahabatan dan semangat muhibah di kalangan ahli-ahli 
➤ Mengamalkan semangat kerakanan, kesukarelaan dan setiakawan 
➤ Menggalakkan dan memudahkan rakyat malaysia dan penduduk setempat mengamalkan gaya              hidup sihat 
➤ Menggalakkan perpaduan dikalangan rakyat malaysia dengan menggunakan platform sukan dan          rekreasi 
➤ Menggalakkan semangat cintakan sukan di kalangan rakyat malaysia 
➤ Menjalankan kerja-kerja dan perkhidmatan amal untuk masyarakat umumnya 

Untuk maklumat lanjut, hubungi Kelab Rakan Malaysia di:
Zettira Ezette Farhanna | +0179746520 | ezette.kram@gmail.com
Mohd Izzul Izzuddin | +0195433934 | izzul.kram@gmail.com

Tentang Roopawan 

Portal membeli-belah atas talian (www.roopawan.com) yang dimiliki sepenuhnya oleh Roopawan Marketing Sdn Bhd mula beroperasi secara rasmi pada Ogos 2016 menawarkan produk fesyen dan kecantikan Muslim dengan lebih 50 jenama tempatan dan antarabangsa. Roopawan yang diasaskan oleh 2 anak muda, Mohd Fuad Mohd Noor dan Siti Amalina Ariffin mencatatkan perolehan sehingga RM300,000 hanya selepas 6 bulan dilancarkan. Roopawan turut merancang untuk menembusi pasaran luar Malaysia menjelang akhir 2017. 

Untuk maklumat lanjut, hubungi
Roopawan Marketing Sdn Bhd di 03-91744771 atau:
Mohd Fuad Mohd Noor | +60193933529 | mohdfuad@roopawan.com
Siti Amalina Ariffin | +60177540687 | amalinariffin@roopawan.com 

Tentang Pantai Timur FC 

Pantai Timur FC atau dikenali sebagai PTFC adalah satu pasukan bola sepak yang ditubuhkan sejak 2009 lagi. Kelab Bola Sepak Pantai Timur akan menyertai Pertandingan Bola Sepak Liga Sosial Shah Alam V3 bermula 19 Mac 2017. Pemain Pantai Timur FC adalah terdiri daripada anak-anak Pahang, Terengganu dan Kelantan, selaras dengan nama kelab.

Untuk mendaftar sebagi ahli kelab, sila hubungi Mohd Fadli Bin Ishak, Pengurus pasukan Pantai Timur FC, di talian +0108907477
Share:

5 KELEBIHAN MENGGUNAKAN APLIKASI TRAVELOKA UNTUK BERCUTI


Korang teringin nak menjelajah dunia? Tapi tidak ada bajet yang banyak dan mungkin korang juga perlu berfikir panjang sebelum bercuti sebab takut akan menggunakan perbelanjaan yang mahal. Begitu juga yang pernah aku fikirkan sebelum ni tapi sekarang tidak lagi. Terdapat banyak cara yang boleh dilakukan untuk membuatkan impian korang menjadi kenyataan dan cara yang paling mudah ialah dengan Traveloka. *korang tahu tak Traveloka tu apa?


Kalau korang nak tahu, Traveloka adalah satu website yang boleh korang layari untuk menempah mana-mana hotel untuk penginapan dan penerbangan yang korang nak. Apa yang menarik lagi mengenai Traveloka ni, kini korang boleh gunakan Traveloka hanya dari telephone pintar korang saja. *tak kisahlah korang pengguna Android atau IOS App.


Jom kita tengok 5 kelebihan yang korang akan nikmati dengan aplikasi Traveloka ni. Mesti korang nak tahu kan?

1. HARGA YANG BERPATUTAN

Pasti korang akan rasa teruja bila melihat angka-angka di aplikasi ni kerana harga yang ditawarkan untuk tiket penerbangan dan hotel di seluruh Asia Tenggara ni tersangatlah berpatutan dan mampu milik. Tambah lagi, korang boleh menempah lebih 100 hotel yang ada di Asia Tenggara ni bermula dari hotel bajet hingga hotel mewah. Bagi penerbangan pula terdapat banyak pilihan yang disediakan oleh syarikat penerbangan domestik dan antarabangsa seperti Air Asia, Malindo Air, Firefly, dan lain-lain lagi. Dan percutian korang pasti akan lebih teratur.

2. DISKAUN DAN TIADA CAJ TERSEMBUNYI

Bagi pengetahuan korang, aplikasi ini tiada caj tersembunyi yang dikenakan. Semua harga yang korang nampak, itulah yang korang kena bayar. Saya yakin korang pasti tidak akan kecewa bila membuat pembayaran di akhir nanti kerana tiada sebarang caj tambahan pun yang dikenakan. Jadi, tiada apa yang perlu korang risaukan dengan bajet percutian yang telah korang planning. Tambahan lagi, korang boleh dapat potongan harga yang ditawarkan oleh Traveloka dan dapat menikmati penjimatan yang sangat hebat.

3. LEBIH CEPAT DAN MURAH

Mungkin korang seorang yang sangat sibuk sehingga tiada masa untuk membuka laptop atau menghadap komputer bagi membuat tempahan percutian korang. Jadi dengan adanya aplikasi ni ternyata ianya sangat memudahkan urusan penempahan hotel dan penerbangan korang. Teknologi dah semakin canggih kan. Semuanya korang boleh buat hanya menekan dengan hujung jari saja. Korang nak pilih dan buat tempahan sementara tunggu kesesakan lalulintas pun boleh, sambil rehat makan-makan pun boleh, sambil guling-guling atas katil pun boleh. *pendek kata, anytime and anywhere.

4. E-TIKET DAN BAUCER TIDAK AKAN HILANG

Selepas membuat penempahan dan pembayaran, korang akan dapat e-tiket atau baucar hotel. Kini, dengan adanya aplikasi ni, korang tidak perlu mencetak e-tiket hotel lagi. Tunjukkan saja pada aplikasi Traveloka korang bila daftar masuk. Dan korang juga boleh mengakses e-tiket hotel pada bila-bila masa walaupun telephone pintar korang tidak bersambung dengan internet. Korang juga tak perlu lagi check email kerana dengan aplikasi ni secara automatiknya e-tiket korang akan terus masuk ke dalam aplikasi Traveloka . Korang sudah tidak perlu khuatiri lagi dengan kehilangn atau tertinggal e-tiket.

5. PEMBELIAN INSURAN PERJALANAN

Insurans? Macam pelik saja kan nak pergi bercuti pun nak kena beli insrusan ke? Nak kata penting atau tidak, cuba tanya pada diri korang bagaimana seandainya korang terpaksa batalkan percutian korang kerana sesuatu hal? Haaa, di sinilah pentingnya membeli insuran perjalanan kerana korang boleh mengurangkan risiko kerugian besar di mana korang boleh mendapat ganti rugi untuk tiket penerbangan dan hotel. Korang juga boleh membeli insurans perjalanan melalui aplikasi ini sebelum membuat bayaran.

Banyakkan kelebihan yang korang boleh dapat dengan menggunakan aplikasi Traveloka ni. Berbaloi dan sangat memudahkan korang. Sangat sesuai untuk korang yang terlalu sibuk dengan kerja dan urusan harian. *jadi, apa yang korang tunggu lagi? Ambil telephone pintar korang sekarang dan download aplikasi Traveloka sekarang.

Bila dah ada aplikasi Traveloka ni nanti senanglah korang nak tengok promosi yang sedang berjalan. *sambil menyelam kita minum air laa kan. Hihi. Kalau korang nak tahu lebih lanjut tentang Traveloka ni, korang juga boleh singgah di laman web https://www.traveloka.com/en-my/ . 

Selamat bercuti!
Share:

HOMESTAY BANGLO 3 TINGKAT DI MELAKA



Jalan-jalan di Melaka rasanya tak cukup 1 hari, paling tak pun kena jugak stay satu malam baru puas. Rugi kalau datang ke Melaka tak explore habis-habisan kerana negeri ni bukan hanya meriah di waktu siang malah waktu malamnya juga mempunyai tarikan tersendiri.

Saya sendiri walaupun dah beberapa kali ke negeri Melaka ternyata tidak puas dengan tarikan yang ada di sini. Nak nak pula kalau datang ramai dengan kawan-kawan. *memang meriah habis lah kan. Lepas ni kalau nak ke Melaka lagi, saya tak risau nak ajak ramai-ramai untuk konvoi kerana tempat nak bermalam dan beraktiviti beramai-ramai pun ada berdekatan dengan bandaraya Melaka ni.

HOMESTAY IDAMAN VILLA



Kenapa saya kata travel ramai-ramai tu bukan menjadi masalah untuk dapat tempat menginap yang selesa di bandaraya Melaka ni? Ini kerana korang boleh menyewa sebiji banglo 3 tingkat yang dijadikan homestay di Taman Kota Syahbandar, Melaka.


Untuk pengetahuan korang Homestay Idaman Villa ni berada di corner lot bangunan dan sangat mudah untuk di akses. Dari luar Homestay Idaman Villa lagi, saya sendiri dapat merasakan keterujaannya. Banglo yang eksklusif, selesa dan 3 tingkat ini baru di Taman Kota Syahbandar, Melaka.


BILIK-BILIK YANG ADA DI IDAMAN VILLA

Berikut merupakan bilik-bilik yang ada di banglo 3 tingkat ni, ada 7 buah bilik kesemuanya dan boleh memuatkan sehingga 18 orang tetamu. Kesemua bilik lengkap dengan katil, penghawa dingin , tv dan macam-macam lagi.









KELENGKAPAN DI IDAMAN VILLA

💢  7 bilik tidur ni boleh memuatkan 18 orang
💢  6 bilik air dengan pemanas air
💢  Tv dengan 50+ siaran di ruang tamu (Hypp TV Jumbo Pack)
💢  Tv dengan 28 siaran di setiap bilik
💢  Internet berkelajuan 30MBPs
💢  Laman yang luas
💢  Parking yang luas
💢  Tempat Bbq disediakan
💢 Dapur memasak lengkap dengab peti ais, dapur gas, pinggan mangkuk, microwave, rice cooker, toaster



HARGA SEWA IDAMAN VILLA

💢  Hanya sewa 1 rumah dan berharga 💸  RM1000/malam.
💢  Diskaun !!!! 💸  RM950
💢  Tamat tempoh diskaun sehingga diberitahu.


INFO IDAMAN VILLA


Gps Koordinat: 2.1938999 / 102.2332935
Contact: 012-211 8246 (En.Bari)
Share:

REVIEW GT MOBILE (GT-888)


Mencari telefon pintar yang sesuai dengan kehendak kita bukanlah sesuatu yang mudah. Kalau nak yang terbaik haruslah buat survay dahulu sebelum melakukan pembelian. *siapa tak nak yang terbaik kan? Bila menyentuh hal mengenai telefon pintar ni, teringat dengan satu model telefon dari Singapura iaitu GT Mobile (GT-888). Untuk pengetahuan korang, GT Mobile (GT-888) merupakan telefon pintar siri terbaru yang pernah dihasilkan oleh GT Group. Siri ini didatangkan dengan beberapa teknologi terkini dan sangat mesra pengguna.


SPESIFIKASI GT MOBILE (GT-888)


Mesti ramai yang nak tahu lebih lanjut berkenaan GT Mobile model GT-888 ni kan? Berikut merupakan spefikasi asas GT Mobile model GT-888 yang korang perlu tahu:


CHARGER | GT-888 menggunakan charger standard yang digunakan oleh telefon pintar Android yang lain. Jika ada masalah tertinggal charger, jadi tiada masalah untuk pinjam charge telefon dengan rakan-rakan yang menggunakan telefon android yang lain kan?  Apa yang saya puji mengenai GT Mobile GT-888 ni, ia merupakan telefon pintar yang mana baterinya sangat cepat di charge.


BATERI | Dari segi baterinya pula, GT Mobile GT-888 ini dilengkapi dengan bateri sebesar 2,550mAH. Mengikut pengalaman saya sendiri menggunakannya selama sebulan, boleh dikatakan ia mampu bertahan selama 1 hari. Panel di bahagian belakang peranti  GT Mobile GT-888 ini juga boleh dibuka. Sekaligus membolehkan pengguna untuk menukar bateri tanpa peralatan khas sekiranya bateri peranti itu bermasalah.


KAMERA GT Mobile GT-888 hadir dengan kamera hadapan 5MP dan kamera belakang 8MP. Kamera hadapan GT Mobile GT-888 ini mempunyai flash yang membantu menghasilkan imej swafoto yang lebih bagus.


REKA BENTUK | Bagi saya, dengan bentuk yang menarik dan nipis ini ia memudahkan untuk dipegang dan mudah dibawa ke mana-mana. Dengan kelebaran skrin yang tidak terlalu besar dan kecil (5.5") ini, ia memberi keselesaan dan mesra pengguna dari pelbagai aspek. Memandangkan saya seorang yang rabun, saya memerlukan telefon yang mempunyai saiz skrin yang sesuai dengan limitasi penglihatan saya terutama ketika saya tidak memakai cermin mata.


Lagi best, di dalam GT Mobile GT-888 ini aplikasi GT Dollar dan GT Watch telah siap diinstall. Melalui aplikasi tersebut, mudah untuk korang membeli belah, travel ataupun makan di mana-mana restoran yang terlibat.

Jadi, sekiranya ada yang berminat untuk memiliki telefon pintar GT Mobile (GT-888) ini, korang boleh dapatkannya melalui laman web www.gtmobile.sg. Harga yang dijual adalah SGD400, bersamaan dengan RM1200+ sahaja.

Share:

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

MENARIK MINGGU INI

RAKAN BLOGGER

Labels

Blog Archive