travel, food and lifestyle blog

Sunday, November 27, 2016

ATASI MASALAH BAJET UNTUK MELANCONG DENGAN TOURISTGUIDE.COM.MY



MELANCONG MURAH BERSAMA TOURISTGUIDE.COM.MY | Apa masalah utama korang yang menyebabkan korang berfikir panjang untuk melancong? Kalau tanya pada saya, sudah semestinya duit atau bajet yang menyebabkan saya susah untuk melancong terutama ke luar negara. *saya percaya hal ni bukan saya sorang je yang hadapi, pasti korang pun sama kan?. Kalau tak mampu buatlah cara tak mampu kan. Kalau mampu, ha silakanlah. hehehehe.



Tapi, sekarang ni tak perlu risau kot sebab touristguide.com.my ada. Kenapa dengan touristguide.com.my tu ? Ada apa dengan touristguide.com.my tu? Haaaa, sebelum saya membebel panjang, jemputlah tonton video ni dulu.

TOURISTGUIDE.COM.MY




Apa itu Touristguide.com.my sebenarnya? touristguide.com.my ni dah bermula hampir 5 tahun lamanya, dan menjadi salah satu perkhidmatan online tourism untuk para traveller di luar sana. Touristguide.com.my dah memberi khidmat kepada beribu pengunjung dan traveller dari pelbagai Negara Asia dan seluruh dunia. Dengan misi untuk membina rangkaian pelancongan TERBESAR di dunia, Touristguide.com.my telah meluaskan lagi rangkaian dan database mereka dengan lebih ramai ahli dari seluruh dunia. Setakat ini dah 3,000 ahli yang sudah berjaya mendaftar di touristguide.com.my dan mereka meletak sasaran untuk mencapai angka 100,000 traveller dari Malaysia sebelum meluaskan lagi database mereka ke luar Negara.

MAJLIS PELANCARAN LAMAN WEB TOURISTGUIDE.COM.MY



Pada 24 November 2016 yang lepas telah berlangsungnya Majlis Pelancaran Touristguide.com.my bertempat di  The Westin Hotel Kuala Lumpur. Pelancaran ini telah disempurnakan oleh Pengarah Tourism Malaysia Kuala Lumpur, Mr Mohd Akbal Setia, Encik Azlan Hussain (President of Kuala Lumpur Tourism Associates -KLTA), Encik Devan Kumar (Managing Director TouristGuide.com.my) dan juga selebriti jemputan iaitu Akim Ahmad penyanyi kumpulan Akim & The Magistrate.



PAKEJ PROMOSI MURAH DARI TOURISTGUIDE SEHINGGA 30 NOVEMBER 2016



Berita baik untuk korang sempena dengan pelancaran laman web touristguide.com.my. Mereka telah membuat promo istimewa khas untuk pelanggan yang mendaftar di touristGuide.com.my sebagai ahli dan tempah pakej yang ada sebelum 30 November 2016 ini. 

PAKEJ PERCUTIAN KE MALDIVES



PAKEJ PERCUTIAN KE MAURITIUS



PAKEJ PERCUTIAN KE TAJ MAHAL



PAKEJ PERCUTIAN KERALA TOUR



PAKEJ PERCUTIAN KE HONG KONG



Dengan potongan sehingga 50%, anda yang membuat tempahan di touristguide.com.my akan menikmati pakej tersebut pada harga runtuh, dan boleh memilih travel period dari 1st April 2017 hingga 31st March 2018 (kecuali public holiday).



Kalau korang nak tahu lebih lanjut berkenaan  boleh rujuk di entry di blog projektravel.com [klik] ini.

Jadi, apa korang tunggu lagi jom sertai saya sebagai ahli tourisguide.com.my dan sebarang pertanyaan tentang touristguide.com.my boleh terus hubungi:

Toll Free: 1800-38-3338

Direct Line: +603-8734 2802


Share:

3 comments:

  1. best kot harga pakej dia. nak kena sambar yang ke hongkong tu

    ReplyDelete
  2. Hmmm, kalau pergi tu mesti dapat jumpa korang. Anyway, what a great and comprehensive review pasal website ni. Good one!

    ReplyDelete
  3. seronok betul maldive tu dua orang hanya rm4 ribu je

    ReplyDelete

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive