travel, food and lifestyle blog

Monday, April 25, 2016

TRAVEL BERSAMA TOURIST GUIDE



Setiap orang mengimpikan sesuatu yang luar biasa. Nak nak pula kalau dapat peluang untuk travel dengan sesuatu yang luar biasa. Seperti sebuah travel agen ni, mereka menawarkan sesuatu yang luar biasa dengan Menawarkan Pakej-Pakej Travel Yang Sangat Murah !

Tourist Guide


Tourist Guide menyediakan tawaran di sebahagian kecil daripada kos asal. Bagaimana kita berbeza daripada orang lain adalah kami pakar dalam satu industri, iaitu Pelancongan. kerjasama dalam kita dengan agensi yang bereputasi baik di dalam dan di seluruh rantau ini telah membuat peluang ini boleh diakses kepada anda.

Untuk pengetahuan korang, Tourist Guide mempunyai misi untuk membina Travel Network Terbesar di dunia, dan sedang berusaha keras ke arah itu. Tourist Guide juga menawarkan harga pakej-pakej sangat berpatutan, lebih murah, dan ada juga Percuma. Untuk lebih meyakinkan setiap pelanggannya, Tourist Guide telah pun berkejasama dengan travel agensi yang bereputasi baik.

AHLI TOURIST GUIDE


Tourist Guide mempunyai cara rangkaian sendiri nak berjimat dan mengalukan-alukan korang yang suka travel untuk berdaftar jadi ahli mereka. Dengan hanya membayar yuran pendaftaran sebanyak RM150, pelbagai benefit yang korang boleh  dapat dari mereka. Antaranya seperti, dapat point, dapat travel percuma dan pelbagai lagi. Untuk memudahkan pemahaman korang berkenaan Tourist Guide ni. Boleh baca dan tengok video tu kat sini Benefits & Rewards :)


Apa lagi yang Tourist Guide sediakan? Banyak pakej-pakej yang menarik dan antaranya ialah seperti berikut :



Untuk Hotel Booking pula, lebih dari 7200 yang berada dalam network Tourist Guide dari hotel yang murah sehingga hotel yang mewah tetapi masih dalam harga murah. *amacam menarik tak?


Bagi korang yang memang kaki travel tu, korang bolehlah jadi member tourist guide dulu. RM150 je. Sekali dalam seumur hidup. Dengan bayar RM150 dalam hidup tu boleh dapat benefit yang berpanjangan. Korang boleh dapat pakej diskaun sehingga 90% tau ! Bukan tu je yang FREE pun ada.

INFINITY VACATION SDN BHD (1141826-T)
Suite A25-3A, Sentral Business Park,
Jalan TKS 1, Taman Kajang Sentral,
43000 Kajang, Selangor,
Malaysia.

Tel: 603-8734 2802 
Fax: 603-8740 2953
Toll Free: 1800 38 3338
Office Hours: 9 a.m. - 6 p.m. (Mon - Fri)
Share:

0 comments:

Post a Comment


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive