travel, food and lifestyle blog

Tuesday, November 12, 2013

[PERIBADI] Ucapan Warga Professional ? | Professionalkah aku

[PERIBADI] Ucapan Warga Professional ? Professionalkah aku | Baru-baru ni muka wa ni ada masuk majalah. Hahhahaha. Gelak sorang-sorang. Mana taknya, masuk kat ruangan ucapan khas sempena ulangtahun ke 20 majalah tersebut je pun, riuh hahahha.


Tapi ada sesuatu kemusykilan berlaku disini. 



Professionalkah aku? Huhu. Ucapan aku tu ada dalam satu ruangan khas dan satu page dengan mereka-mereka yang memang dah terkenal dan otai. Petanda apakah itu? hahahaha. Seram pun ada. Sah-sah diorang salah letak nie. huhu. Erkkk. Aku hanya seorang pereka perabut & produk je pun. Tu pun masih menagih ilmu. Masih ditahap mula.

Tapi hope one day dapat jadi salah seorang dari diorang. Insyaallah. Thank you gak kat Najeeb Abdullah sebab hadiahkan Majalah ni kat wa. Simpan buat kenangan katanya. Thanks juga buat pihak majalah.  Alhamdulillah, bukan senang nak masuk majalah kan. eh eh kbai.

.

Share:

20 comments:

  1. tudia masuk anjung seri nak sign

    ReplyDelete
  2. tah2 najeeb edit kot ekekekek...

    tahnioh!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahhahaha banyak pulak masa nak mengeditnya kan hahahaa

      Delete
  3. hey! apa seru2 nih! nothing much bro, im just too proud of you.. keep it up!

    ReplyDelete
  4. Jgn masuk majalah playboy dah la haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha iti sudah mesti erkkkk kbai ahhahaa

      Delete
  5. terbaik ar mawardi..hahahah turut bangga palak...hahahha

    ReplyDelete
  6. wow..kita sama bidang..tapi fizi masih merangkak lagi..still belajar lagi..hope apa yang diharapkan bro menjadi kenyataan ye..:)

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah....tahniah...org tak akan letak adik di situ kalau adik tak layak..semestinya dah layak utk gelaran itu...yakin diri n moga terus maju.....

    ReplyDelete


Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir batin kepada semua pembaca setia blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Labels

Blog Archive