travel, food and lifestyle blog

Monday, October 21, 2013

[ARTIS] Promo Filem Gerimis Mengundang | Kamal Adli

[ARTIS] Promo Filem Gerimis Mengundang | Kamal Adli | Uih dok belek-belek gambar dalam album tetiba ter jumpa satu album yang rasanya dah lama tak bukak dan tengok isinya. Bila dibuka album tersebut, terlintas di fikiran wa yang entry yang berkaitan dengan gambar tu memang belum pernah wa buat. Oh ini kalilah untuk wa buat entry tu agaknya hehehhe.

Ia mengenai event yang wa join setahun yang lalu. Iaitu Promo Filem Gerimis Mengundang. Wa pergi ni pun sebab sahabat wa nak test power kamera dia nak ambik gambar retis. Maklumla nak jadi fotographer berjaya katakan. 

Filem ini dengan mengetengahkan Kamal Adli sebagai hero dan pelakon muda dari Indonesia Olivia Jensen sebagai heroin. Rasanya korang dah tengok kot kan. Tak payah la wa membebel panjang-panjang sini.


Gadis yang berbaju pink tu Peminat setia Kamal Adli heheh. Dia la yang ajak join datang sini. Sebelum ni pun kami pernah berjumpa di Birthday Parti Kamal Adli. Event ni dimeriahkan lagi oleh artis-artis bawah naungan eRAMA. Dan pengacara nya pula dari DJ KLPOP Radio. Berbaloi gak lah bila dapat DVD Soundtrack Gerimis Mengundang dan T-shirt free. 



Share:

16 comments:

  1. dapat dvd n tshirt..untung la.. ^^rezeki2

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh.. ha ah memang rezeki ari tu

      Delete
  2. Olivia Jensen memang comel...

    tapi nie kan movie lama? kenapa bru promote? huhuhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes... movie lama.. tu la baru perasan x buat entry lagi huhu

      Delete
  3. Wah!!!!!
    Dah keluar TV dah cita ni..hihihihi
    Rajin awak yer....

    ReplyDelete
  4. ohsem la mawardi...semua tempat dia sampai....cam wartawan gitu....... salam hujung minggu bro.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu.. ada peluang .0rang ajak p la kan hhehhehee

      Delete
  5. ok gua tak tengok lagi cerita nie.. tengok iklannya saja. haha. Nampak ketinggalan disitu. Mana gambar t-shirtnya oihh nak jugak tengok ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena la tengok.... huhu nantila wa upload..

      Delete
  6. Replies
    1. hahahahh.. retis tu yang dah macam wa,. agagagagagag

      Delete
  7. Assalamualaikum.... ohsemtv:

    untunglaaa... dpt tshirt & dvd kan kan kan....

    ReplyDelete
  8. hang bila lagi nak jadi pengarah filem? hehe

    ReplyDelete
  9. Untung lah , boleh buat kenangan , yang lama di kenang lagi best :)

    ReplyDelete
  10. bila jumpa benda lama2x ni, teringat kenangan lama..

    ReplyDelete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive